MYRKL 2 kapsule
MYRKL kapsule 2.40  | 18.08 kn34.91  | 263.03 kn
Back to products
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Aboca Fitonasal sprej za nos 30 ml

tanini • flavonoidi • začepljenost nosa

11.22  | 84.54 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis

Aboca Fitonasal sprej je 100% prirodni koncentrirani sprej koji djeluje dekongestivno i razrjeđuje sluz, te štiti i pospješuje obnovu nosne sluznice ostavljajući osvježavajući učinak.

Bez konzervansa. Prirodni molekularni kompleks tanina, flavonoida i kamene soli. Medicinski proizvod.

Koncentrirani sprej Fitonasal djeluje dekongestivno bez farmakološkog učinka (lokalni adstringentni učinak te balansiranu i standardiziranu osmolalnost 750 mOsm/kg) te zaštitni učinak na nosnu sluznicu.

Ne sadrži vazokonstriktorne dekongestive, ne stvara ovisnost, ne isušuje nosnu sluznicu, ne nadražuje, a pogodan je za čestu i dugotrajnu uporabu.

Pakiranje proizvoda u mikrobiološki kontroliranim uvjetima kao i sam proces proizvodnje, jamče trajnost proizvoda.

Koncentrirani sprej Fitonasal koristi se kod svih slučajeva začepljenja i nadraženosti nosne šupljine zbog prehlade, kao i kod simptoma sličnih gripi i alergija (sezonskih i trajnih). Koristan je i kod simptoma virusnih i bakterijskih rinosinusitisa kao i rinitisa mehaničko-opstruktivnog uzroka (devijacija septuma). Prikladan je za djecu stariju od 6 godina. Nefarmakološki dekongestivni učinak. Bez potisnog plina.

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Odrasli i djeca starija od 12 godina: uštrcajte 2 puta sprej u svaku nosnicu, ispušite nos i ponovite postupak.

Djeca od 6 do 12 godina: uštrcajte 1 put sprej u svaku nosnicu, ispušite nos i ponovite postupak.

Preporuča se uštrcavanje koncentriranog spreja Fitonasal više puta dnevno iz male udaljenosti kao i ponavljanje postupka prije odlaska na spavanje.

Sastav

Sastav

Sadrži TANISAL-FL- standardizirani molekularni kompleks koji se sastoji od frakcija tanina i frakcija flavonoida (iz hamamelisa i timijana) i kamene soli (dobiva se iz rudnika soli i nije kemijski obrađena). Zatim voda, biljni glicerin, prirodne arome mente i eukaliptisa.
Proizvod je 100% prirodan i ne sadrži konzervanse, emulgatore i ostale umjetne pomoćne tvari. Bez potisnog plina.

Napomene

Napomene

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili vise sastojaka. Ako simptomi potraju, obratite se liječniku. Upotrebljavati isključivo putem nosa. Izbjegavajte dodir s očima. Ako do njega dođe, isperite oči vodom.

Pozor – Spremnik je pod tlakom: može se rasprsnuti ako se grije.

Ne bušite i ne palite čak ni nakon uporabe. Držite dalje od izvora topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena ili drugih izvora paljenja. Ne pušite. Zaštitite od izravne sunčeve svjetlosti. Ne izlazite temperaturama visim od 50 °C / 122 °F.

Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na hladnom i suhom mjestu, dalje od izvora topline i izravne svjetlosti. Rok valjanosti odnosi se na neotvoren i pravilno čuvan proizvod. Rok valjanosti naveden na pakiranju ne mijenja se ni nakon prve uporabe.

SKU: 0002005
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi