adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

LACTOGYN gel 50 g

suhoće rodnice • menopauza • gel za rodnicu • Lactogyn gel

10.07  | 75.87 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis

Lactogyn gel namijenjen je za topikalnu primjenu u svrhu uklanjanja neugodnih simptoma suhoće rodnice, bilo da se radi o posljedici menopauze, stresa, liječenja ili drugog uzroka. Namijenjen je svim dobnim skupinama žena, a primjenjuje se po potrebi, neograničen broj puta (prije spolnog odnosa, prilikom aplikacije terapije u rodnicu ili tampona…)

Lactogyn gel uklanja suhoću rodnice i intimnog područja. Osigurava osjećaj ugode i trenutni nestanak simptoma.

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Istisnuti malo Lactogyn gela na čisti prst i nanijeti na intimno područje. Za nanošenje gela dublje u rodnicu koristi se priloženi aplikator. Za punjenje aplikatora potrebno ga je pričvrstiti na otvor tube i istisnuti malo gela. Aplikator skinuti s tube, i nakon što se umetne u rodnicu, istisnuti gel. Može se koristiti neograničeni broj puta, prema potrebi. Nakon primjene aplikator treba oprati u mlakoj vodi, dobro obrisati i čuvati na suhom mjestu.

Lactogyn gel se može nanijeti u tankom sloju na muško spolovilo ili vanjsku površinu kondoma, ili koristiti za olakšavanje kod umetanja rektalnih termometara i klistira.

Sastav

Sastav

Voda pročišćena, propilenglikol, hidroksietilceluloza, kalijev sorbat, laktatna kiselina.

Napomene

Napomene

Gel ne izaziva iritaciju tijekom primjene, ali u slučaju pojačane osjetljivosti savjetujte se sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

SKU: 0002920
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi