adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

PROCTOSAL rekatalna mikroklizma 6x8g

rektalna mikroklizma • liječenje hemeroida

21.58  | 162.59 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis

Proctosal rektalna mikroklizma je medicinski proizvod na bazi natrijevog hijaluron butirata i dimetikona koji formira zaštitni film i djeluje lubrikantno. Pomaže u liječenju hemoroidalnih stanja, te u procesima ponovne epitelizacije i normalizacije analne sluznice na način da stvara mehaničku barijeru oko rektalne sluznice.

Natrijev hijaluron butirat obnavlja fiziološko stanje i funkciju rektalne sluznice te održava njezin integritet. Dimetikon stvara mukoadhezivni gel koji djeluje kao barijera na sluznici i time štiti tkivo rektuma.

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Upotrijebite 1 mikroklizmu prema potrebi ili prema uputama liječnika. Skinite poklopac tako što ćete ga preklopiti u podnožju. Podmažite kanilu tako da pustite da izađe mala količina kreme. Uvedite kanilu u rektum i pritisnite bočicu ispod. Izvucite dok držite pritisnutu i uklonite.

Sastav

Sastav

Natrijev hijaluron butirat i dimetikon.

Napomene

Napomene

Za pravilnu upotrebu slijedite informacije u uputi. Nemojte koristiti ako postoji preosjetljivost ili individualna alergija na jednu ili više komponenti. Koristite do 30 uzastopnih dana.

SKU: 1102369
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi