Dietpharm Tusol eterično ulje i inhalator set

Dietpharm Tusol eterično ulje i inhalator idealan je set kao pomoći pri inhalaciji. Tusol je mješavina eteričnih ulja japanske metvice, eukaliptusa, timijana i kadulje, a posuda za inhaliranje vrlo je djelotvoran način da se iskoriste prednosti takvog eteričnog ulja.

18,75 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Set sadrži Tusol eterično ulje (10 ml) i posudu za inhaliranje.

Tusol je mješavina eteričnih ulja japanske metvice, eukaliptusa, timijana i kadulje, dobiveno destilacijom cijelog nadzemnog dijela biljke japanske metvice, listova eukaliptusa, nadzemnog dijela biljke timijana i kadulje vodenom parom. Namijenjeno je za aromaterapiju.

Posuda za inhaliranje namijenjena je kao pomoć pri inhalaciji. Vrlo djelotvoran način da se iskoriste prednosti eteričnih ulja. Udisanje vodene pare s eteričnim uljima je učinkovitiji način inhalacije u kojoj se za razliku od difuzije u prostor, postiže veća koncentracija eteričnog ulja koja se direktno inhalira.

Dietpharm Tusol eterično ulje i inhalator set

Dietpharm Tusol eterično ulje i inhalator set

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Za inhalaciju koristiti samo prikladna eterična ulja u preporučenim dozama. U slučaju iritacije prekinuti uporabu.

U donji dio inhalatora (inhalacijske posude), stavi se 4 dl vruće vode i dodaju 2 do 3 kapi eteričnog ulja. Posuda se stavi na ravnu podlogu, pokrije anatomskim nastavkom te se u sjedećem položaju kroz nos ili otvorena usta duboko udišu vodene pare s eteričnim uljima. Inhalacija traje oko 5 minuta. Kako s vremenom, zbog hlapljenja eteričnih ulja, učinak inhalacije postaje slabiji preporuča se postupak odmah ponoviti s novom vrućom vodom i 2 do 3 kapi eteričnih ulja. Postupak inhalacije se može ponoviti 2 do 3 puta na dan. Nakon inhaliranja poželjno je ostati u toploj prostoriji. Prije i poslije uporabe inhalator treba oprati u toploj vodi i osušiti.

Sastav

Sastav

Tusol eterično ulje: Mentha arvensis oil, Eucalyptus globulus oil, Thymus vulgaris oil, Salvia officinalis oil, limonen

Napomene

Napomene

Za inhalaciju koristiti samo prikladna eterična ulja u preporučenim dozama. U slučaju iritacije prekinuti uporabu. Prije i poslije uporabe inhalator treba oprati u toploj vodi i osušiti. Eterično ulje čuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Opasnost! Može biti smrtonosno ako se proguta i uđe u dišni sustav. Uzrokuje jako nadraživanje oka. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Zapaljiva tekućina i para.

SKU: 1101486

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dietpharm Tusol eterično ulje i inhalator set”