ADIVA program vjernosti

adiva program vjernosti

Nagradni katalog za cijelu obitelj: iskoristite pogodnosti ADIVA programa vjernost „Vjerni zdravlju“

Ljekarna Branka Galešić i naš webshop na www.ljekarne.hr
uključeni su u mrežu ADIVA ljekarni te su svojim pacijentima omogućili da uz ADIVA karticu skupljaju bodove koje potom mogu zamijeniti za poklon-proizvode, popust na određeni proizvod iz kataloga ili pak za popuste na zdravstvene usluge partnera ADIVA programa vjernosti koji donose dodatnu vrijednost pacijentima.

Kako do bodova? potroši 1 € i ostvari 1 bod

Pravo na nagradne bodove korisnik ostvaruje pri kupnji u ADIVA ljekarnama u Republici Hrvatskoj. Za jedan potrošen euro korisnik ostvaruje pravo na 1 bod. Pravo na nagradne bodove nije moguće ostvariti na lijekove koji se izdaju na recept, medicinska pomagala koja se izdaju na teret zdravstvenog osiguranja, na sudjelovanje u cijeni lijeka i medicinskih pomagala te participaciju.

Nagradni katalog obuhvaća širok raspon proizvoda, popusta i usluga. Uz proizvode za obiteljsko i zdravlje mališana, proizvode i popuste za zdravlje kože i kose, rekreaciju i vitalnost te medicinska pomagala zasigurno ćete pronaći nešto za sebe i svoje najmilije.

Članstvom u ADIVA programu vjernosti korisnik bezuvjetno prihvaća ova pravila, načine prikupljanja nagradnih bodova, vrijednost nagradnih bodova, kao i načine njihova iskorištavanja. https://vjernizdravlju.adiva.hr/Home/About

Kako se registrirati i postati član programa vjernosti?

ADIVA mobilna aplikacija je najjednostavniji način korištenja pogodnosti kataloga programa vjernosti.  Prilikom registracije u ADIVA aplikaciji na poklon dobivate 30 nagradnih bodova koje možete iskoristiti za zamjenu za nagradne proizvode ili popuste na proizvode! Osim sakupljanja i zamjene bodova uz ADIVA digitalnu karticu, ADIVA mobilna aplikacija nudi vam cijeli niz pogodnosti: praćenje zanimljivih i stručnih zdravstvenih savjeta, mogućnost postavljanja pitanja ADIVA ljekarniku, lociranje najbliže ADIVA ljekarne. Preuzmite aplikaciju i neka vaša briga o zdravlju bude nadohvat ruke.

Kako pristupiti katalogu?

Katalog programa vjernosti dostupan je u tiskanom izdanju u ADIVA ljekarnama, a digitalnom možete pristupiti putem naših digitalnih medija – ADIVA mobilne aplikacije i portala Vjerni zdravlju. Kod pristupanja digitalnom katalogu dovoljno je preuzeti ADIVA mobilnu aplikaciju, registrirati se u aplikaciji te jednostavnim dodirom ekrana pregledati nagradne proizvode i popuste. Prijava je moguća i putem portala Vjerni zdravlju gdje možete pregledati katalog i odabrati nagrade. Također, proizvode kataloga programa vjernosti možete pregledati na adiva.hr zdravstvenom portalu.

Preuzmite aplikaciju i registrirajte se:

adiva kartica vjernosti 111 1

Kako se registrirati i koristiti bodove?

Preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju s Google Play-a ili Apple Store servisa ili se učlanite u svojoj ljekarni.

Unesite potrebne podatke i napravite registraciju ili se prijavite na postojeći račun.

Pronađite proizvod ili uslugu. Prelistajte nagradni katalog te jednostavno odaberite željenu nagradu.

Zamijenite bodove za nagradu i nastavite vrijedno skupljati bodove.

Zašto se registrirati?

DESKTOP ADIVA aplikacija LANDING grafika02 2023