adiva

Nagradni katalog za cijelu obitelj: iskoristite pogodnosti ADIVA programa vjernost „Vjerni zdravlju“

Ljekarna Branka Galešić, mag. pharm., je ponosan partner partnerstvo s ADIVA mrežom ljekarni, koje donosi značajne prednosti našim pacijentima. Kao dio ove mreže, pružamo mogućnost našim korisnicima da koriste ADIVA karticu i ostvare raznovrsne pogodnosti.

Kroz ADIVA karticu, naši pacijenti mogu skupljati bodove tijekom svake kupovine u našoj ljekarni i u našoj online trgovini ljekarne.hr. Ovi bodovi imaju vrijednost jer ih mogu zamijeniti za različite pogodnosti kao što su poklon-proizvodi, popusti na odabrane proizvode iz našeg kataloga ili čak popusti na zdravstvene usluge koje pružaju partneri ADIVA programa vjernosti.

Kako do bodova? Potroši 1 € i ostvari 1 bod!

Pravo na nagradne bodove korisnik ostvaruje pri svakoj kupnji u ADIVA ljekarnama diljem Republike Hrvatske. Za svaki euro potrošen u ljekarni, korisnik će zaraditi 1 bod. Važno je napomenuti da pravo na nagradne bodove nije moguće ostvariti prilikom kupnje lijekova na recept, medicinskih pomagala pokrivenih zdravstvenim osiguranjem, sudjelovanja u cijeni lijekova i medicinskih pomagala, niti participacije.

Nagradni katalog obuhvaća širok raspon proizvoda, popusta i usluga. Uz proizvode namijenjene obitelji i zdravlju mališana, proizvode i popuste za njegu kože i kose, opremu za rekreaciju i očuvanje vitalnosti, kao i medicinska pomagala, korisnici će zasigurno pronaći nešto što odgovara njihovim potrebama i željama, kako za sebe tako i za svoje najmilije.

Članstvom u ADIVA programu vjernosti, korisnik bezuvjetno prihvaća pravila programa, uključujući načine prikupljanja nagradnih bodova, njihovu vrijednost te načine iskorištavanja istih. Sve informacije o programu vjernosti dostupne su na službenoj stranici: https://vjernizdravlju.adiva.hr/Home/About

Kako pristupiti katalogu?

Katalog programa vjernosti dostupan je u tiskanom izdanju u ADIVA ljekarnama, a digitalnom možete pristupiti putem naših digitalnih medija – ADIVA mobilne aplikacije i portala Vjerni zdravlju.

Kod pristupanja digitalnom katalogu dovoljno je preuzeti ADIVA mobilnu aplikaciju, registrirati se u aplikaciji te jednostavnim dodirom ekrana pregledati nagradne proizvode i popuste.

Prijava je moguća i putem portala Vjerni zdravlju gdje možete pregledati katalog i odabrati nagrade. Također, proizvode kataloga programa vjernosti možete pregledati na adiva.hr zdravstvenom portalu.

Kako koristit pogodnosti programa vjernosti?

ADIVA mobilna aplikacija je najjednostavniji način korištenja pogodnosti kataloga programa vjernosti. Prilikom registracije u ADIVA aplikaciji na poklon dobivate 30 nagradnih bodova koje možete iskoristiti za zamjenu za nagradne proizvode ili popuste na proizvode!

Osim sakupljanja i zamjene bodova uz ADIVA digitalnu karticu, ADIVA mobilna aplikacija nudi vam cijeli niz pogodnosti: praćenje zanimljivih i stručnih zdravstvenih savjeta, mogućnost postavljanja pitanja ADIVA ljekarniku, lociranje najbliže ADIVA ljekarne. Preuzmite aplikaciju i neka vaša briga o zdravlju bude nadohvat ruke

Preuzmite aplikaciju i registrirajte se:

adiva

U par lakih koraka do 30 nagradnih bodova!

Preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju s Google Play-a ili Apple Store servisa ili se učlanite u svojoj ljekarni.

Popunite profil, registrirajte se kao postojeći ili postanite novi član programa vjernosti te ostvarite pravo na 30 nagradnih bodova.

Prelistajte nagradni katalog proizvoda i usluga te jednostavnim klikom odaberite željenu nagradu.

Zamijenite bodove za nagradu i nastavite vrijedno skupljati bodove.

Zašto se preuzeti ADIVA aplikaciju?

DESKTOP ADIVA aplikacija LANDING grafika02 2023