adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

ProsperM tablete

ProsperM doprinosi normalnoj spermatogenezi te zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Trostruka podrška muškoj plodnosti. 60 tableta.

53.99  | 406.79 kn152.05  | 1,145.62 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis proizvoda

ProsperM je dijetetski proizvod – dodatak prehrani. Sadrži ekstrakt iz kore drveta amura, ekstrakt cvjetova gloga, glutation i selen koji doprinosi normalnoj spermatogenezi te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Trostruka podrška muškoj plodnosti.

Inovativan preparat koji poboljšava kvalitetu sperme i povećava šansu za začećem.

  1. Ekstrakt iz kore drveta amura – najjači prirodni pripravak s antiestrogenskim učinkom koji se stoljećima koristi u kineskoj medicini. Antiestrogeni potiču testise na proizvodnju testosterona i normalizaciju sperma. Osim toga, biljka ima antioksidativno , protuupalno, imunomodulatorno, antibakterijsko, antikancerogeno i antistresno djelovanje.
  2. Glutation – najjači i najvažniji poznati antioksidans. U prirodi se javlja u svim životinjskim i biljnim organizmima. On je odgovoran za detoksikaciju te djelotvorno utječe na proizvodnju spermija i pravilnu fragmentaciju DNA.
  3. Ekstrakt cvjetova gloga – biljni sastojak koji se godinama koristi za poboljšanje cirkulacije. Povećava kontrakciju miokarda, širi koronarne žile. Krv prenosi kisik do svake stanice, uključujući i one odgovorne za reprodukciju i proizvodnju sperme. Prirodni flavonoidi sadržani u ovom ekstraktu učinkovito djeluju na poboljšanje mikrocirkulacije u testisima.

Preporuča se minimalno tromjesečni ciklus uzimanja ProsperM tableta, ponoviti po potrebi.

ProsperM 60 tableta

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Dvije tablete dnevno najbolje ujutro, ne za vrijeme obroka.

Koristiti u razdoblju od najmanje tri mjeseca.

Obnoviti po potrebi.

Sastav

Sastav

Dvije tablete sadrže:

Ekstrakt iz kore drveta Amura (Phellodendron amurense) 1000 mg

Glutation 100 mg

Ekstrakt cvjetova gloga (Crataegus monogyna jacq. Crataegus leavigata) 180 mg

Selen (L- selenomethionine) 110 µg

Napomene

Napomene

Ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina. Trudnice i dojilje kao i osobe koje uzimaju lijekove trebaju se posavjetovati sa liječnikom ili ljekarnikom.

Dodatak prehrani se koristi u okviru zdravoga načina života i nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece u orginalnom pakiranju na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25C.

Šifra: 1102379
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi