ProsperM tablete

ProsperM doprinosi normalnoj spermatogenezi te zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Trostruka podrška muškoj plodnosti. 60 tableta.

55,75 152,97 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

ProsperM je dijetetski proizvod – dodatak prehrani. Sadrži ekstrakt iz kore drveta amura, ekstrakt cvjetova gloga, glutation i selen koji doprinosi normalnoj spermatogenezi te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Trostruka podrška muškoj plodnosti.

Inovativan preparat koji poboljšava kvalitetu sperme i povećava šansu za začećem.

  1. Ekstrakt iz kore drveta amura – najjači prirodni pripravak s antiestrogenskim učinkom koji se stoljećima koristi u kineskoj medicini. Antiestrogeni potiču testise na proizvodnju testosterona i normalizaciju sperma. Osim toga, biljka ima antioksidativno , protuupalno, imunomodulatorno, antibakterijsko, antikancerogeno i antistresno djelovanje.
  2. Glutation – najjači i najvažniji poznati antioksidans. U prirodi se javlja u svim životinjskim i biljnim organizmima. On je odgovoran za detoksikaciju te djelotvorno utječe na proizvodnju spermija i pravilnu fragmentaciju DNA.
  3. Ekstrakt cvjetova gloga – biljni sastojak koji se godinama koristi za poboljšanje cirkulacije. Povećava kontrakciju miokarda, širi koronarne žile. Krv prenosi kisik do svake stanice, uključujući i one odgovorne za reprodukciju i proizvodnju sperme. Prirodni flavonoidi sadržani u ovom ekstraktu učinkovito djeluju na poboljšanje mikrocirkulacije u testisima.

Preporuča se minimalno tromjesečni ciklus uzimanja ProsperM tableta, ponoviti po potrebi.

ProsperM 60 tableta

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Dvije tablete dnevno najbolje ujutro, ne za vrijeme obroka.

Koristiti u razdoblju od najmanje tri mjeseca.

Obnoviti po potrebi.

Sastav

Sastav

Dvije tablete sadrže:

Ekstrakt iz kore drveta Amura (Phellodendron amurense) 1000 mg

Glutation 100 mg

Ekstrakt cvjetova gloga (Crataegus monogyna jacq. Crataegus leavigata) 180 mg

Selen (L- selenomethionine) 110 µg

Napomene

Napomene

Ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina. Trudnice i dojilje kao i osobe koje uzimaju lijekove trebaju se posavjetovati sa liječnikom ili ljekarnikom.

Dodatak prehrani se koristi u okviru zdravoga načina života i nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece u orginalnom pakiranju na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25C.

SKU: 1102379

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ProsperM tablete”