Femina 28 80 kapsula

Femina 28 je dodatak prehrani koji sadrži kapsule na bazi noćurka i boražine s dodatkom vitamina E.

22,55 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Femina 28 je certificirani “BIO” proizvod u kojem su svi sastojci dobiveni biološkim organskim uzgojem, pri čemu se ne koriste nikakva umjetna gnojiva i pesticidi.  Sadrži Ulje noćurka, Ulje Boražine i vitamin E. Ulje Boražine i ulje Noćurka sadrže Linolensku i Gama linolensku esencijalnu masnu kiselinu, značajne u održavanju zdravlja žene. Vitamin E djeluje kao jaki antioksidans i pruža potporu stanicama u zaštiti od slobodnih radikala.

Potpuno prirodan proizvod, ne sadrži nikakve alergene koji su obuhvaćeni EU uredbom 1169/2011. U proizvodnji nisu korišteni nikakvi GMO sastojci. Kapsula na bazi želatine i glicerina.

femina 28

Upute za korištenje

Upute za korištenje

2 kapsule ujutro i jednu uvečer za vrijeme obroka, tijekom druge polovine menstrualnog ciklusa, počevši od dvanaestog dana nadalje. Tretman za dva mjeseca. Obnoviti u slučaju potrebe.

Sastav

Sastav

Sastav za 3 kapsule (RDA):

Oenothera Biensis Oil (Ulje Noćurka) 750mg (GLA10%)

Borago Officinalis Oil (Ulje Boražine) 750mg (GLA20%)

Vitamin E 15mg

Napomene

Napomene

Ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina. Trudnice i dojilje kao i osobe koje uzimaju lijekove trebaju se posavjetovati sa liječnikom ili ljekarnikom.

Dodatak prehrani se koristi u okviru zdravoga načina života i nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece u orginalnom pakiranju na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25C.

SKU: 1102313

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Femina 28 80 kapsula”