Izjava o sigurnosti online plaćanja

Sigurnost online plaćanja putem CorvusPay sustava temelji se na primjeni najsuvremenijih tehnologija enkripcije i zaštite podataka, čime se osigurava povjerljivost i integritet osjetljivih informacija. CorvusPay sustav implementira PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) standarde, koji predstavljaju globalno priznate sigurnosne mjere za zaštitu kartičnih podataka.

Enkripcija i sigurnost podataka

CorvusPay koristi napredne metode enkripcije za zaštitu podataka tijekom prijenosa. Sve osjetljive informacije, uključujući podatke o platnim karticama, šifrirane su kako bi se spriječio neovlašten pristup i manipulacija. Enkripcija osigurava da se podaci prenose putem sigurnih komunikacijskih kanala, čime se dodatno smanjuje rizik od presretanja i zloupotrebe podataka.

PCI DSS standardi

CorvusPay je u potpunosti usklađen s PCI DSS standardima, koji su dizajnirani da povećaju kontrolu nad podacima o platnim karticama kako bi se smanjio rizik od prijevara. Ovi standardi uključuju stroge zahtjeve za sigurnost mreža, zaštitu podataka vlasnika kartica, održavanje programa za upravljanje ranjivostima, implementaciju jakih mjera kontrole pristupa, redovito praćenje i testiranje mreža te održavanje politike informacijske sigurnosti.

Tokenizacija

Uz osnovne sigurnosne mjere, CorvusPay koristi tehnologiju tokenizacije, koja omogućuje sigurno pohranjivanje kartičnih podataka. Kada kupac unese svoje podatke na CorvusPay platformi, sustav generira jedinstveni token koji zamjenjuje stvarne kartične podatke. Ovaj token može se koristiti za buduće transakcije bez potrebe za ponovnim unosom osjetljivih informacija, što dodatno smanjuje rizik od zloupotrebe podataka.

CorvusWallet

CorvusPay pruža uslugu CorvusWallet, koja omogućuje sigurno pohranjivanje platnih kartica korisnika i jednostavno plaćanje na elektroničkim prodajnim mjestima. CorvusWallet je usklađen s PCI DSS standardom, što osigurava da su svi pohranjeni podaci zaštićeni na najvišoj razini. Kupci mogu koristiti pohranjene kartice za plaćanje bez potrebe za unosom podataka pri svakoj transakciji, što dodatno povećava sigurnost i praktičnost.

Dodatne sigurnosne funkcionalnosti

CorvusPay također nudi funkcionalnost PayByLink, koja omogućuje trgovcima kreiranje poveznica za plaćanje i njihovo slanje kupcima putem e-maila. Ova funkcionalnost je korisna u slučajevima kada trgovac ne može odmah izvršiti transakciju. Kupci klikom na poveznicu unose svoje kartične i osobne podatke na sigurnoj CorvusPay platnoj formi i izvršavaju plaćanje, a trgovac dobiva povratnu informaciju o provedenoj transakciji.

Podrška i usluge

CorvusPay pruža podršku korisnicima putem Corvus Customer Support Service, koja je dostupna radnim danom od 08:30 do 17:00 sati. Podrška se sastoji od dvije razine – Corvus Primary Level podrške, koja rješava jednostavne poteškoće, i Corvus Core Level podrške, koja se bavi složenijim zahtjevima poput implementacije novih funkcionalnosti ili izrade dodatnih izvještaja.

Korištenjem CorvusPay sustava, korisnici mogu biti sigurni da su njihovi podaci zaštićeni najnovijim sigurnosnim tehnologijama i standardima. Enkripcija, tokenizacija, PCI DSS usklađenost, te dodatne sigurnosne funkcionalnosti, osiguravaju visoku razinu zaštite i povjerljivosti podataka. CorvusPay kontinuirano radi na poboljšanju sigurnosnih mjera kako bi svojim korisnicima osigurao sigurno i pouzdano iskustvo online plaćanja.