O nama - Ljekarna Galešić

Ljekarna Galešić privatna je ljekarnička praksa koju je osnovala magistra farmacije Branka Galešić 2001. godine u Vrbovcu. Već 22 godine poslovanja provodimo ljekarničku skrb visokog standarda sukladno smjernicama Dobre ljekarničke prakse i poštivanjem etičkih normi. Predanje i ljubav prema ovom poslu prepoznali su i naši pacijenti te nam poklonili svoje povjerenje kroz sve ove godine, hvala Vam na tome.

Unutar ove ljekarne naš stručni tim obavlja farmaceutske usluge te je dostupan za savjetovanje pacijenata o lijekovima na recept, ali i lijekova koji se izdaju bez recepta kao i o pitanjima zdravstvene skrbi i dobrog zdravlja. Stručni tim čine magistri farmacije Branka Galešić i Drago Ilišinović, magistra nutricionizma Valentina Bačić te farmaceutski tehničari Lorena Grcić, Elizabeta Šoštarić i Marija Sokač. Naš cilj je svakome pacijentu pristupiti individualno te pružiti najbolje od ljekarničke skrbi, stoga smatramo da je od izuzetne važnosti redovita edukacija naših zaposlenika.

Također nudimo niz drugih ljekarničkih usluga kao što su mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa, pregled vlasišta, praćenje i kontrola visokog krvnog tlaka, mjerenje tjelesne mase, te kontrola glukoze u krvi. S obzirom na stil života današnjice sve se više ljudi ponovo okreće prirodi. Kako bi što bolje i potpunije udovoljili Vašim potrebama osigurali smo i nutricionističko i fitoaromaterapijsko savjetovalište. Stojimo na raspolaganju za sva pitanja te nam se možete slobodno obratiti za sve upite ili nedoumice.

RADNO VRIJEME LJEKARNE

Pon-Pet od 07 do 20h
Sub od 08 do 13h
Nedjelja i praznici: zatvoreno

INFORMACIJE O INTERNET TRGOVINI

Ljekarna Branka Galešić
Zagrebačka ulica 104, 10340 Vrbovec, Hrvatska
ljekarne.hr
info@ljekarne.hr
098 194 5485
Pon-Pet od 07 do 20h
Sub od 08 do 13h 
Nedjelja i praznici: zatvoreno

Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim i/ili mobilnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.

Ljekarna Branka Galešić (ljekarne.hr) prijavila je prodaju medicinskih proizvoda na daljinu putem interneta, Hrvatskoj agenciji za lijekove i medicinske proizvode, Ksaverska cesta 4, 10000 Zagreb, http://www.halmed.hr/