Dostava

Prodavatelj dostavu vrši unutar Republike Hrvatske i određenih zemalja Europe (Slovenija, Austrija, Njemačka, Irska, Srbija i Bosna i Hercegovina).

Isporuka se vrši u roku od 2-5 radnih dana unutar Republike Hrvatske te prema rasporedu dostavnih službi za inozemstvo. U slučaju blagdana i državnih praznika isporuka se prebacuje na prvi sljedeći radni dan. U iznimnim situacijama isporuka može kasniti, te ćete o tome biti na vrijeme obaviješteni.

Dostava se vrši posredstvom dostavnih službi: General Logistics Systems Croatia d.o.o. – GLS, Geopost – DPD i Hrvatska Pošta – Paket 24 (dalje u tekstu: Dostavna služba).

Dostava se vrši na prag kućne ili poslovne adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem stanuje Kupac već samo do ulaza u stambenu zgradu.

Prilikom kreiranja narudžbe, u koraku „Podaci za plaćanje i dostavu“, Kupac može navesti unutar kućice „Napomene uz narudžbu“ želi li dostavu na određeni datum ili u određeno vrijeme. Prodavatelj će „Napomenu uz narudžbu” zabilježiti prilikom izrade adresnice za dostavnu službu, međutim Prodavatelj nije odgovoran za daljnje postupanje dostavne službe.

Dostavna služba putem elektronske usluge omogućava praćenje puta pošiljke. Usluga praćenja puta pošiljke omogućuje Prodavatelju i Kupcu da u svakom trenutku dobiju relevantnu informaciju o tome gdje se nalazi pošiljka i što se s njome događa.

Svojim potpisom pri preuzimanju, Kupac potvrđuje da je preuzeo paket (ili pakete) u neoštećenom stanju. Nakon što Kupac preuzme paket, Dostavna služba ne odgovara za eventualne reklamacije, oštećenja ili umanjenje sadržaja preuzetog paketa, osim uz dokaz da oštećenje nije nastalo nakon uručenja. Potpisom prilikom preuzimanja pošiljke završava proces dostave.

Cijene dostave unutar Republike Hrvatske

Za sve narudžbe s dostavom unutar Republike Hrvatske do iznosa od 49,00 €, trošak dostave snosi Kupac. Kupac može odabrati jednu od sljedećih dostavnih službi: GLS po cijeni od 6,00 €, DPD po cijeni od 5,00 € ili HP Paket 24 po cijeni od 4,00 €. U slučaju odabira plaćanja pouzećem, dodatno se naplaćuje naknada od 0,99 €. Narudžbe iznad 49,00 € imaju besplatnu dostavu, a dostavnu službu u tom slučaju odabire Prodavatelj. Cijena dostave bit će jasno prikazana uz cijenu naručenih proizvoda prije završetka procesa narudžbe.

Cijena dostave u inozemstvo

Za dostavu u inozemstvo primjenjuju se posebne cijene, definirane od strane dostavnih službi. Cijene dostave za pakete do 2 kg u određene zemlje su kako slijedi: Austrija 23 €, Njemačka 23 €, Bosna i Hercegovina 23 €, Srbija 23 €, Slovenija 13 €, Irska 30 €.

Za narudžbe koje se dostavljaju u inozemstvo, prihvaćamo isključivo plaćanje putem direktne bankovne transakcije, jednokratno online plaćanje kreditnim i debitnim karticama (MasterCard, Visa i Diners) ili putem KEKS Pay aplikacije.