Bioandina Crvena Maca 60 kapsula

Bioandina crvena maca kaspule su premium dodatak prehrani čiji je primarni sastojak aktivirani ekstrakt crvene mace sa dodatkom vitamina B6 i B12. Crvena aktivirana Maca doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava.

22,64 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Crvena Maca kompleks kapsule su premium dodatak prehrani čiji je primarni sastojak aktivirani ekstrakt crvene mace sa dodatkom vitamina B6 i B12. Crvena aktivirana Maca doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava. Količina aktiviranog ekstrakta mace (15:1) u jednoj kapsuli odgovara količini od 3000 mg praha sirove mace te je trenutno najjači ekstrakt mace na tržištu.

U jednom pakiranju nalazi se 60 celuloznih kapsula. Bioandina Crvena Maca kompleks su kapsule koje sadrže aktivirani ekstrakt crvene mace (15:1) i vitamine B6 i B12. Količina aktiviranog ekstrakta u jednoj kapsuli odgovara količini od 3000 mg praha sirove mace, a što u dvije kapsule (preporučenoj dnevnoj dozi) iznosi 6000 mg.

Doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava.
Sadrži vitamine B6 i B12 koji su važni za:
– normalnu regulaciju hormonske aktivnosti
– normalnu funkciju živčanog sustava
– normalnu psihološku funkciju
– normalnu funkciju imunološkog sustava
– smanjenje umora i iscrpljenosti

Kod Bioandina ekstrakta crvene mace aktivirani su sekundarni metaboliti (macamidi i macaeni) koji su jedinstveni za biljku macu. Znanstvena istraživanja pokazala su da aktivacija glavnih bioaktivnih macamida zapravo proizlazi iz biokemijske reakcije koja se događa tijekom tradicionalnog sušenja i zagrijavanja!!! Zato se naziva aktivirana Maca.

23 02 27 BIOANDINA crvena maca kompleks mockup

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučuje se popiti jednu do dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

Sastav

Sastav

ekstrakt korijena crvene mace (Lepidium peruvianum Chacon), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, aerosil, celulozna kapsula, piridoksin hidroklorid, cijanokobalamin. Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 2 kapsule):
ekstrakt korijena crvene mace 15:1. . . . . . . . .400 mg (odgovara 6000 mg sirovog praha)

vitamin B6. . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 mg (71 % PU)
vitamin B12. . . . . . . . . . . . . . . . . 1 ug (40 % PU)

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Trudnice, dojilje i osobe koje imaju problema sa štitnjačom trebaju se prije konzumacije ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom

SKU: 1102117

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bioandina Crvena Maca 60 kapsula”