Bioandina Crna Maca 60 kapsula

Bioandina Crna Maca kompleks su kapsule koje sadrže aktivirani ekstrakt crne mace (15:1) i vitamine B6 i B12. Bioandina crna maca doprinosi normalnoj spolnoj funkciji i libidu muškarca.

24,94 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Crna Maca kompleks kapsule su premium dodatak prehrani čiji je primarni sastojak aktivirani ekstrakt crne mace dodatno obogaćen vitaminima B6 i B12. Crna aktivirana Maca doprinosi normalnoj spolnoj funkciji i libidu muškarca. Količina aktiviranog ekstrakta mace (15:1) u jednoj kapsuli odgovara količini od 3000 mg praha sirove mace te je trenutno najjači ekstrakt mace na tržištu. U jednom pakiranju nalazi se 60 celuloznih kapsula.

Bioandina Crna Maca kompleks su kapsule koje sadrže aktivirani ekstrakt crne mace (15:1) i vitamine B6 i B12. Količina aktiviranog ekstrakta u jednoj kapsuli odgovara količini od 3000 mg praha sirove mace, a što u dvije kapsule (preporučenoj dnevnoj dozi) iznosi 6000 mg.

CRNA MACA jedna je od tri vrste peruanske mace, koja se u odnosu na ostale dvije vrste ne razlikuje samo svojom bojom, već i biokemijskim sastavom. Najrjeđa je sorta mace koja čini samo 10-15 % ukupne žetve, a ujedno u sebi ima najveći postotak bioaktivne tvari naspram žute i crvene mace.

Doprinosi normalnoj spolnoj funkciji i libidu muškarca.
Vitamini B6 i B12 važni su za:
– normalnu funkciju živčanog sustava
– normalnu psihološku funkciju
– normalnu funkciju imunološkog sustava
– smanjenje umora i iscrpljenosti
– normalnu regulaciju hormonske aktivnosti

Kod Bioandina ekstrakta crne mace aktivirani su sekundarni metaboliti (macamidi i macaeni) koji su jedinstveni za biljku macu. Znanstvena istraživanja pokazala su da aktivacija glavnih bioaktivnih macamida zapravo proizlazi iz biokemijske reakcije koja se događa tijekom tradicionalnog sušenja i zagrijavanja!!! Zato se naziva aktivirana Maca.

23 02 27 BIOANDINA crna maca kompleks mockup

Sastav

Sastav

Ekstrakt korijena crne mace (Lepidium peruvianum Chacon), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, aerosil, celulozna kapsula, piridoksin hidroklorid, cijanokobalamin. Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 2 kapsule):
ekstrakt (15:1) korijena crne mace. . . .400mg

odgovara 6000 mg sirovog praha
vitamin B6. . . . . .1mg PU
Vitamin B12. . . . .1ug PU

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučuje se popiti jednu do dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Trudnice, dojilje i osobe koje imaju problema sa štitnjačom trebaju se prije konzumacije ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom

SKU: 1005199

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bioandina Crna Maca 60 kapsula”