Arthro Protect Glukozamin Plus Formula 30 vrećica

Arthro Protect je dodatak prehrani bogat kristalnim oblikom glukozamin sulfata, kolagenom i kondroitinom. Jedini proizvod na tržištu koji u jednoj vrećici sadrži 2000 mg glukozamina za oralnu primjenu.

25,90 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Arthro Protect je dodatak prehrani bogat kristalnim oblikom glukozamin sulfata, kolagenom i kondroitinom. Dijetetski je dodatak prehrani koji sadrži visoke vrijednosti kristalnog glukozamina i doprinosi održavanju normalne funkcije mišića. Doprinosi održavanju normalnih kostiju te normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Jedini proizvod na tržištu koji u jednoj vrećici sadrži 2000 mg glukozamina za oralnu primjenu. Glukozamin sulfat opskrbljuje zglobove sa građevnim jedinicama potrebnim za popravak štete uzrokovane osteoartritisom ili ozljedama. Točnije, glukozamin sulfat osigurava sirovinu koju naš organizam koristi za sintezu mukopolisaharida (glikozaminoglikana) koji se nalazi u hrskavici.

Glukozamin sulfat može imati ulogu i u zacijeljivanju rana.

Vitamin D je bitan za naš organizam jer doprinosi održavanju normalne funkcije mišića. Doprinosi održavanju normalnih kostiju te normalnoj funkciji imunološkog sustava, normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora te normalnoj razini kalcija u krvi.

Arthro Protect Glukozamin Plus Formula 30 vrećica

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Sadržaj vrećice otopiti u vodi i popiti. Preporučena dnevna doza je jedna vrećica.

Sastav

Sastav

Sastojci u jednoj vrećici Arthro Protect:

Glukozamin sulfat kalijev klorid 2000 mg
Kolagen 300 mg
Kondroitin sulfat 100 mg
Ekstrakt kurkume (Curcuma Longa) 50 mg
Metilsulfonilmetan – MSM 50 mg
Ekstrakt crnog papra (Piper nigrum) Piperin 2 mg
Ekstrakt ružmarina (Rosmarinus officinalis) 2 mg
Vitamin D (kolekalciferol) 10 μg
Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Trudnice, dojilje i osobe koje imaju problema sa štitnjačom trebaju se prije konzumacije ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.

SKU: 1102312

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Arthro Protect Glukozamin Plus Formula 30 vrećica”