AURAXOL DetriMega PLUS 30 kapsula

AURAXOL DetriMega PLUS je dodatak prehrani od ribljeg ulja, obogaćen visokom dozom vitamina D3, u obliku mekih kapsula.

14,50 

CIJENA s uključenim PDV-om

Na zalihi

Opis

AURAXOL DetriMega PLUS je funkcionalni dodatak prehrani od ribljeg ulja, obogaćen visokom dozom vitamina D3, u obliku mekih kapsula. Ovaj proizvod osigurava visoke doze vitamina D3 i optimalne količine polinezasićenih masnih kiselina omega-3, a potiče otpornost organizma na uzročnike virusnih infekcija.

Višestruko nezasićene masne kiseline EPA i DHA iz ribljeg ulja reguliraju razine lipida u krvi i doprinose normalnoj funkciji srca. Kapsule DetriMega PLUS uzimaju se 3 do 6 mjeseci, u slučajevima kada je utvrđen nedostatak vitamina D ili kada je potrebno uzimati veće doze vitamina D zbog bržeg oporavka organizma nakon bolesti.

DHA doprinosi održavanju normalnog vida i normalne funkcije mozga.
EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca.
Vitamin D ima ulogu u procesu dijeljenja stanica, apsorpciji fosfora i kalcija. Vitamin D doprinosi održavanju normalnih kostiju, normalnoj funkciji mišića i imunološkog sustava.

auraxol detrimega plus 30 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzimati 1 kapsulu na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom.

Sastav

Sastav

Doza od 1 kapsule sadrži:
• riblje ulje od mesa inćuna (Engraulis ringens) 1000 mg standardizirano na 35% EPA i 25% DHA,
od toga eikozapentaenska kiselina (EPA) 350 mg i dokozaheksaenska kiselina (DHA) 250 mg
• vitamin D3 (kolekalciferol) 4000 I.J. (2000% PU)

*PU označava preporučeni dnevni unos za odrasle

Napomene

Napomene

Esencijalne masne kiseline omega-3 ljudski organizam ne sintetizira, već se moraju unositi hranom. Koristan učinak na funkciju vida i mozga postiže se dnevnim unosom 250 mg DHA. Koristan učinak na funkciju srca postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA omega-3 masnih kiselina. Najbolji izvor EPA i DHA je riblje ulje.
Visoka doza vitamina D može se bez rizika uzimati 6 mjeseci, a nakon toga perioda savjetuje se provjeriti razine vitamina D u krvi / plazmi.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 1102385

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AURAXOL DetriMega PLUS 30 kapsula”