AURAXOL CarthaKaps 30 kapsula

AURAXOL CarthaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula a koristi se u okviru dijetetskih mjera te za obogaćivanje prehrane.

 

11,45 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

AURAXOL CarthaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula, a sadrži čisto ulje od tiještenih sjemenki šafranike bogate konjugiranom linolnom kiselinom (CLA).

Koristi se u okviru dijetetskih mjera te za obogaćivanje prehrane. Nutricionisti i treneri često preporučuju CLA za redukciju tjelesne masti u korist mišićne mase, a osobito za redukciju trbušnog masnog tkiva. Dermatolozi smatraju konjugiranu linolnu kiselinu optimalnom za kožu i funkciju kožne barijere.

Kao izomer linolne kiseline, CLA djeluje na reguliranje razine kolesterola u krvi. Potvrđeno je da višestruko nezasićene masne kiseline imaju važan učinak na ukupno stanje organizma.

CLA je izomer linolne kiseline koja doprinosi reguliranju razine kolesterola u krvi.
Ulje šafranike bogato je nezasićenim masnim kiselinama.

auraxol carthakaps 30 kapsula

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzimati 1 do 3 kapsule na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom.

Sastav

Sastav

Doza od 3 kapsule sadrži:
• ulje od tiještenih sjemenki šafranike (Carthamus tinctorius) 3000 mg,
od toga konjugirana linolna kiselina (CLA) 2400 mg

Napomene

Napomene

Višestruko nezasićenu linolnu kiselinu i njezine izomere unosimo iz različitih prehrambenih izvora. Ljudski organizam ih ne sintetizira, stoga se one moraju unositi hranom. Zamjena zasićenih masti u prehrani nezasićenim masnim kiselinama doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi, a linolna kiselina je nezasićena mast.
Koristan učinak na reguliranje razine kolesterola u krvi postiže se dnevnim unosom od 10 mg linolne kiseline, iz svih prehrambenih izvora.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 0002539

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AURAXOL CarthaKaps 30 kapsula”