AURAXOL CuminaKaps 60 kapsula

AURAXOL CuminaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula, a sadrži čisto hladno prešano ulje od sjemenki crnog kima.

13,20 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

AURAXOL CuminaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula, a sadrži čisto hladno prešano ulje od sjemenki crnog kima.

Ulje crnog kima bogato je linolnom i oleinskom kiselinom te sastojcima koji se koriste u nutritivnoj terapiji za jačanje otpornosti organizma, što je osobito važno u hladno i vlažno vrijeme kada su česte infekcije dišnog sustava. Nezasićene masne kiseline iz ulja crnog kima imaju učinak na cjelokupno stanje organizma.

Linolna kiselina (omega-6) iz ulja crnog kima je višestruko nezasićena masna kiselina, poznata po učinku na reguliranje razine kolesterola u krvi. Oleinska kiselina (omega-9) je jednostruko nezasićena masna kiselina i osnova općeprihvaćene mediteranske prehrane.

Ulje crnog kima bogato je nezasićenim masnim kiselinama, linolnom kiselinom i oleinskom kiselinom.

auraxol cuminakaps 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzimati 2 do 3 kapsule na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom.

Sastav

Sastav

Doza od 3 kapsule sadrži:
• hladno prešano ulje od sjemenki crnog kima (Nigella sativa) 1500 mg,
od toga linolna kiselina (LA) 855 mg i oleinska kiselina 360 mg

Napomene

Napomene

Nezasićene masne kiseline linolnu i oleinsku kiselinu unosimo iz različitih izvora u svakodnevnoj prehrani. Ljudski organizam ih ne sintetizira, stoga se one moraju unositi hranom.
Zamjena zasićenih masti u prehrani nezasićenim masnim kiselinama doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi, a linolna i oleinska kiselina su nezasićene masti.
Koristan učinak na reguliranje razine kolesterola u krvi postiže se dnevnim unosom od 10 mg linolne kiseline, iz svih prehrambenih izvora.
Osobe koje su na terapiji lijekovima trebaju se prije uzimanja ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom, jer esencijalne masne kiseline mogu pojačavati učinak lijekova za snižavanje kolesterola u krvi.
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 0002540

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AURAXOL CuminaKaps 60 kapsula”