adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

AURAXOL CardiOlival kapsule

AURAXOL CardiOlival meke uljne kapsule sadrže sastojke iz ploda bijelog gloga i češnjaka, otopljene u maslinovom ulju koje je bogato oleinskom kiselinom. Kapsule imaju pozitivan učinak na očuvanje zdravlja srca i krvožilnog sustava.

 

7.45  | 56.13 kn10.40  | 78.36 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

30 komada
60 komada
Opis proizvoda

AURAXOL CardiOlival je funkcionalni dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula. Sadrži sastojke iz ploda bijelog gloga i češnjaka, otopljene u maslinovom ulju koje je bogato oleinskom kiselinom. Kapsule imaju pozitivan učinak na očuvanje zdravlja srca i krvožilnog sustava. Oleinska kiselina iz maslinovog ulja poboljšava lipidni profil i doprinosi reguliranju razine kolesterola u krvi.

Glog i češnjak doprinose normalnoj funkciji srca.
Ulje ploda masline bogato je jednostruko nezasićenim masnim kiselinama.

Zamjena zasićenih masti u prehrani nezasićenim masnim kiselinama doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi, a oleinska kiselina je nezasićena mast.

auraxol cardiolival 30 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzimati 1 do 2 kapsule na dan. Najbolje uzimati uz obrok ili odvojeno od obroka i popiti s vodom.
Može se uzimati u jutarnjim ili večernjim satima. Sastojci se nalaze u želučano-otpornoj kapsuli pa ovaj dodatak prehrani ne uzrokuje neugodan miris po češnjaku.

Sastav

Sastav

Doza od 2 kapsule sadrži:
• uljni macerat ploda bijelog gloga (Crataegus monogyna) 400 mg
• ulje ploda masline (Olea europaea) 400 mg, od toga oleinska kiselina 282 mg
• uljni macerat češnjaka (Allium sativum) 200 mg, od toga alicin 0,24 mg

Napomene

Napomene

Uzimanje sastojaka bijelog gloga ne preporučuje se duže od 4 mjeseca u kontinuitetu, bez prethodnog savjeta s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Osobe koje su na terapiji lijekovima trebaju se prije uzimanja CardiOlival kapsula posavjetovati s liječnikom, jer s lijekovima za snižavanje krvnog tlaka mogu imati interakcije i pojačavati djelovanje lijekova.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Šifra: 1002694
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi