auraxol cardiolival 30 kapsula
AURAXOL CardiOlival kapsule 7,45 10,40 
5,22 7,28 
Vrati se na artikle
auraxol helpyred 30 kapsula
AURAXOL HelPyRed kapsule 16,50 29,75 

AURAXOL KarboMint PLUS 30 kapsula

AURAXOL KarboMint PLUS je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula, a sadrži aktivni biljni ugljen u kombinaciji s esencijalnim uljima paprene metvice i anisa.

9,83 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

AURAXOL KarboMint PLUS je funkcionalni dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula, a sadrži aktivni biljni ugljen u kombinaciji s esencijalnim uljima paprene metvice i anisa.

Koristi se kao dodatak prehrani koji ublažava nadutost, umanjuje plinove koji se stvaraju u želucu i crijevima, olakšava probavne funkcije te smanjuje probavne nelagode. Može se preporučiti kao učinkovit dodatak dijetetskim mjerama za suzbijanje zadaha koji se javlja kao nuspojava nutritivne ketoze, zbog visokoproteinske prehrane (primjerice kod keto-dijete). Ovaj dodatak prehrani suzbija probavne nelagode i plinove koji nastaju u probavnom sustavu nakon konzumiranja hrane poput graha, graška, mahuna ili zelja.

Paprena metvica olakšava probavne funkcije.
Aktivni ugljen doprinosi smanjenju pretjerane nadutosti nakon jela.

auraxol karbomint plus 30 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučena doza je 2 do 4 kapsule. Uzimati prije ili kratko nakon obroka i popiti s vodom.
Može se uzimati i između obroka, osobito za osvježenje daha. Prema preporukama EFSA (Europske agencije za sigurnost hrane), u slučaju pretjerane nadutosti koristan učinak se postiže ako se 1 g aktivnog ugljena uzme najmanje 30 minuta prije obroka i 1 g kratko nakon obroka.

Sastav

Sastav

Doza od 4 kapsule sadrži:
• aktivni ugljen biljnog podrijetla (Carbo vegetabilis) 500 mg
• esencijalno ulje lista paprene metvice (Mentha x piperita) 280 mg
• esencijalno ulje ploda anisa (Pimpinella anisum) 280 mg

Napomene

Napomene

Aktivni ugljen može adsorbirati aktivne tvari iz lijekova. Pri istodobnoj primjeni KarboMint PLUS kapsula s lijekovima, potrebno je paziti da razmak između njihova uzimanja bude najmanje 2 sata. Potvrđeno je da aktivni ugljen vrlo slabo adsorbira ulja, zbog toga je uljna kapsula optimalan oblik za učinkovitost proizvoda. Primjena ovog pripravka može izazvati normalnu stolicu tamnije boje.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 1002699

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AURAXOL KarboMint PLUS 30 kapsula”