AURAXOL HelPyRed kapsule

AURAXOL HelPyRed kapsule su dodatak prehrani koji se često preporučuje kao dodatak prehrani u okviru ulkusne dijete ili prehrambenih mjera koje se savjetuju pacijentima koji pate zbog gastritisa, osobito ako se radi o gastritisu koji se razvio kao posljedica bakterijske infekcije želuca.

16,50 29,75 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

AURAXOL HelPyRed je funkcionalni dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula. Koristi se kao nadopuna dijetetskim i prehrambenim mjerama.

Često se preporučuje kao dodatak prehrani u okviru ulkusne dijete ili prehrambenih mjera koje se savjetuju pacijentima koji pate zbog gastritisa, osobito ako se radi o gastritisu koji se razvio kao posljedica bakterijske infekcije želuca.

Glavni sastojak kapsula je Pylopass®, soj laktobacila koji je otporan na kiselu sredinu u želucu. Ovaj soj se u želucu povezuje sa želučanim bakterijama.

Na taj način HelPyRed može doprinijeti boljem učinku terapije uobičajenim antimikrobnim lijekovima. Osim što djeluju na funkciju probavnih enzima i doprinose normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, HelPyRed kapsule poboljšavaju suradljivost pacijenata prema terapiji lijekovima koje propisuje liječnik.

Zahvaljujući vitaminu E, ove kapsule štite stanice želučane sluznice od oksidativnog stresa, koji je česta posljedica infekcije želuca i predstavlja rizik za razvoj ozbiljnih bolesti.

  • Kalcij doprinosi normalnoj funkciji probavnih enzima.
  • Cink doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu i normalnoj funkciji imunološkog sustava.
  • Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

auraxol helpyred 30 kapsula.jpg

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzimati 2 kapsule na dan. Najbolje uzimati u jutarnjim satima, prije obroka ili uz obrok.
Meka uljna kapsula razgrađuje se u želucu. Može se uzimati istovremeno s terapijom antimikrobnim lijekovima koje propisuje liječnik. Može se uzimati kao dijetetska potpora uz svaku kombinaciju antimikrobnih lijekova.

Sastav

Sastav

Doza od 2 kapsule sadrži:
• Pylopass (Lactobacillus reuteri DSM 17648) 200 mg
• kalcij 120 mg (15% PU) – u obliku kalcijeva hidrogenfosfata
• cink 10 mg (100% PU) – u obliku cinkova bisglicinata
• vitamin E 12 mg (100% PU)

*PU označava preporučeni dnevni unos za odrasle

Napomene

Napomene

Iako se radi o soju mliječne bakterije Lactobacillus, sastojak Pylopass® ne djeluje kao probiotik i nema utjecaja na mikrobiotu crijeva. Njegovo selektivno i specifično djelovanje odvija se u želucu. Zahvaljujući mekoj uljnoj kapsuli koja se razgrađuje već u želucu, sastojak Pylopass postiže svoj učinak. Može se uzimati zajedno s terapijom antimikrobnim lijekovima koje propisuje liječnik za iskorjenjivanje bakterije Helicobacter pylori. Može se uzimati kao dijetetska potpora uz svaku kombinaciju antimikrobnih lijekova.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 1002305

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AURAXOL HelPyRed kapsule”