AURAXOL CannaKaps 30 kapsula

AURAXOL CannaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula, a sadrži čisto hladno prešano ulje od sjemenki kanabisa ili prehrambene konoplje sorte Finola.

 

13,20 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

AURAXOL CannaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula, a sadrži čisto hladno prešano ulje od sjemenki kanabisa ili prehrambene konoplje sorte Finola. Kapsule od ulja sjemenki konoplje bogate su nezasićenim masnim kiselinama, osobito alfa-linolenskom, linolnom i oleinskom kiselinom, koje doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

Zahvaljujući omega-3, omega-6 i omega-9 masnim kiselinama u optimalnim omjerima, ulje sjemenki kanabisa osobito je korisno kao dodatak prehrani u provođenju dijetetskih mjera. Prema znanstvenim dokazima, redovito uzimanje nezasićenih masnih kiselina u prehrani ima povoljan učinak na poboljšanje stanja kože kod ekcema, pojačane suhoće, ljuskanja i sklonosti plakovima.

Ulje sjemenki konoplje bogato je nezasićenim masnim kiselinama omega-3, omega-6 i omega-9.
Alfa-linolenska i linolna kiselina doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

auraxol cannakaps 30 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzimati 1 kapsulu na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom.
Prema individualnim potrebama količina se može povećati do 3 kapsule na dan.

Sastav

Sastav

Doza od 1 kapsule sadrži:
hladno prešano ulje od sjemenki konoplje iz organskog uzgoja (Cannabis sativa) 1000 mg,
od toga linolna kiselina (LA) 558,3 mg, alfa-linolenska kiselina 190 mg i oleinska kiselina 90 mg

Napomene

Napomene

Nezasićene masne kiseline alfa-linolensku, linolnu i oleinsku kiselinu unosimo iz različitih izvora u svakodnevnoj prehrani. Ljudski organizam ne sintetizira esencijalne masne kiseline, stoga se one moraju unositi hranom. Zamjena zasićenih masti u prehrani nezasićenim masnim kiselinama doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi, a alfa-linolenska, linolna i oleinska kiselina su nezasićene masne kiseline.
Koristan učinak na reguliranje razine kolesterola u krvi postiže se dnevnim unosom od 2 g alfa-linolenske ili 10 g linolne kiseline, iz svih prehrambenih izvora.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 0002538

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AURAXOL CannaKaps 30 kapsula”