AVIZOR Saline 350 ml

AVIZOR Saline je  otopina posebno formulirana za ispiranje, čuvanje i dodatno vlaženje svih vrsta kontaktnih leća.

5,91 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Saline je  otopina posebno formulirana za ispiranje, čuvanje i dodatno vlaženje svih vrsta kontaktnih leća. Djeluje preventivno protiv stvaranja kalcijevih naslaga. Prikladna za otapanje enzimskih tableta.

Zahvaljujući pH vrijednostima i osmolarnosti koje su identične prirodnim suzama, Saline otopina je idealna za ispiranje svih vrsta kontaktnih leća.

AVIZOR Saline 350 ml

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Prije rukovanja lećama, temeljiti oprati ruke vodom i sapunom i posušite.

Ispiranje. Nakon obavljenog postupka čiščenja, ili u bilo kojem drugom slučaju kada je to potrebno, uzeti leću, položiti je na dlan ruke i politi je obilnim mlazom otopine protrljavši leću vrhovima prstiju.

Otapanje enzimskih tableta. Koristite otopinu u skladu s uputama za uporabu tableta.

Sastav

Sastav

Poliheksanid 0,00005%, u izotoničnoj vodenoj otopini dodatkom za pojačanje viskoziteta.

Napomene

Napomene

Nakon otvaranja, bočica se ne smije koristiti duže od 60 dana. Nakon uporabe, bočicu uvijek čvrsto zatvorite. Ne koristite proizvod ukoliko sigurnosni zatvarač nedostaje ili je oštećen. U zatvorenoj kutijici možete pohraniti lece do 30 dana. Nemojte progutati otopinu i držite je izvan dosega djece. Čuvajte na sobnoj temperaturi. Pazite da kapaljka ne dođe u doticaj sa stranom površinom kako bi izbjegli kontaminaciju. U slučaju iritacije, odmah se javite svom oftalmologu. Prije korištenja bilo kakvog očnog lijeka obavijestite svog liječnika da nosite lece. Ne koristite proizvod ukoliko ste alergični na bilo koji od sastojaka. Nikada ne koristite vodu iz slavine za ispiranje spremnika za leće. Ne koristite proizvod nakon isteka roka trajanja.

SKU: 1002578

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AVIZOR Saline 350 ml”