COLOSAL 30 želučanootporne tablete

COLOSAL  želučanootporne tablete s prilagođenim oslobađanjem su dodatak prehrani na bazi maslačne (butiratne) kiseline, fruktooligosaharida (FOS) i živih kultura, a namijenjene su  za dijetalnu prehranu bolesnika sa sindromom iritabilnog crijeva (proljev, nadutost, bolovi u trbuhu).

22,15 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Colosal je hrana za posebne medicinske potrebe na bazi maslačne (butiratne) kiseline, fruktooligosaharida (FOS) i živih kultura,  namijenjena  za dijetalnu prehranu bolesnika sa sindromom iritabilnog crijeva (proljev, nadutost, bolovi u trbuhu).

U obliku želučanootporne tablete s prilagođenim oslobađanjem,  u cjelosti dospijeva u debelo crijevo, gdje se otpuštaju glavni sastojci. Formulacija tablete  omogućuje istovremeno i cjelovito oslobađanje maslačne (butiratne) kiseline, FOS-a i bifidobakterija u crijevu gdje djeluju učinkovito i sinergijski. Sastojci Colosal tableta važni su za održavanje zdravlja kolonocita (stanica debelog crijeva), te normalizaciju pražnjenja crijeva s posljedičnim smanjenjem boli u području debelog crijeva.

colosal zelucane tablete

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučuje se koristiti 1 do 2 tablete dnevno, ujutro prije doručka ili alternativno 1 ujutro i 1 navečer prije spavanja. Važno je slijediti propisane savjete svog liječnika.

Sastav

Sastav

Tvar za povećanje volumena: mikrokristalična celuloza; kalcijev butirat; tvar za povećanje volumena: hidroksipropilmetilceluloza; fruktooligosaharidi (FOS); tvar za poliranje: acetilirani škrob; tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat; tvar za poliranje: talk; Bifidobacterium bifidum DSM 25565; regulator kiselosti: limunska kiselina; bojilo: patent plavo V; tvar za poliranje: glicerol; Bifidobacterium lactis DSM 25566; tvar za povećanje volumena: polivinilpirolidon.

Napomene

Napomene

Važno je slijediti propisane savjete svog liječnika.
Tablete se ne smije žvakati niti lomiti.

 

SKU: 1102333

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “COLOSAL 30 želučanootporne tablete”