PROCTOSAL rektalna krema 30g

PROCTOSAL rektalna krema pomaže u liječenju hemoroidalnih stanja te u procesima ponovne epitelizacije i normalizacije analne sluznice. 30g.

20,00 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Proctosal rektalna krema je medicinski proizvod na bazi natrijevog hijaluron butirata i dimetikona koji formira zaštitni film i djeluje lubrikantno. Pomaže u liječenju hemoroidalnih stanja te u procesima ponovne epitelizacije i normalizacije analne sluznice na način da stvara mehaničku barijeru oko rektalne sluznice.

Natrijev hijaluron butirat obnavlja fiziološko stanje i funkciju rektalne sluznice te održava njezin integritet. Dimetikon stvara mukoadhezivni gel koji djeluje kao barijera na sluznici i time štiti tkivo rektuma.

Pomaže kod proktologije i hemeroidalnih stanja.

Preporuka jednom dnevno, navečer.

 

proctosal rektalna krema

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Upute za uporabu: Lezite na lijevu stranu, odvrnite poklopac tube i zavrnite aplikator, istisnite malu količinu kreme kako bi se podmazao aplikator i umetnite ga u anus. Pritisnite kraj tube da biste istisnuli željenu količinu proizvoda. Nakon postupka, odvrnite aplikator, očistite ga i ponovno zavijte poklopac.

Preporuka je jednom dnevno, navečer.

Sastav

Sastav

Natrijev hijaluron butirat i dimetikon.

Napomene

Napomene

Za pravilnu upotrebu slijedite informacije u uputi. Nemojte koristiti ako postoji preosjetljivost ili individualna alergija na jednu ili više komponenti. Koristite do 30 uzastopnih dana.

SKU: 1002563

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PROCTOSAL rektalna krema 30g”