PROCTOSAL rektalna mikroklizma 6x8g

PROCTOSAL rektalna mikroklizma pomaže u liječenju hemoroidalnih stanja, te u procesima ponovne epitelizacije i normalizacije analne sluznice na način da stvara mehaničku barijeru oko rektalne sluznice.

Proizvod ima rok trajanja 04/2024.

21,99 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

PROCTOSAL rektalna mikroklizma je medicinski proizvod na bazi natrijevog hijaluron butirata i dimetikona koji formira zaštitni film i djeluje lubrikantno. Pomaže u liječenju hemoroidalnih stanja, te u procesima ponovne epitelizacije i normalizacije analne sluznice na način da stvara mehaničku barijeru oko rektalne sluznice.

Natrijev hijaluron butirat obnavlja fiziološko stanje i funkciju rektalne sluznice te održava njezin integritet. Dimetikon stvara mukoadhezivni gel koji djeluje kao barijera na sluznici i time štiti tkivo rektuma.

Pomaže kod proktologije i hemeroidalnih stanja.

Preporuka jednom dnevno, navečer.

PROCTOSAL rekatalna mikroklizma

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Upotrijebite 1 mikroklizmu prema potrebi ili prema uputama liječnika. Skinite poklopac tako što ćete ga preklopiti u podnožju. Podmažite kanilu tako da pustite da izađe mala količina kreme. Uvedite kanilu u rektum i pritisnite bočicu ispod. Izvucite dok držite pritisnutu i uklonite.

Sastav

Sastav

Natrijev hijaluron butirat i dimetikon.

Napomene

Napomene

Za pravilnu upotrebu slijedite informacije u uputi. Nemojte koristiti ako postoji preosjetljivost ili individualna alergija na jednu ili više komponenti. Koristite do 30 uzastopnih dana.

SKU: 1102369

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PROCTOSAL rektalna mikroklizma 6x8g”