Aboca MeliLAX za djecu mikroklizma 6x6g

MeliLAX za djecu namijenjen liječenju zatvora, kod djece i dojenčadi, čak i u prisutnosti intestinalne preosjetljivosti, fisura i hemoroida.

14,97 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Aboca MeliLAX za djecu mikroklizma s kompleksom promelaxin. Patentirana formula. Medicinski proizvod. Ima dvostruko djelovanje – olakšava pražnjenje crijeva bez iritacije i istovremeno štiti rektalnu sluznicu. Gluten free.

Melilax je namijenjen liječenju opstipacije (zatvora), kod djece i dojenčadi, čak i u prisutnosti intestinalne preosjetljivosti (kao u slučaju iritabilnog kolona), fisura (pukotine na crijevnoj sluznici i analne pukotine) i hemoroida. Proizvod olakšava pražnjenje crijeva i smanjuje smetnje, iritacije i upale prisutne kod opstipacija (zatvora).

Melilax pediatric ujedinjuje uravnoteženo pražnjenje sa zaštitnim i umirujućim djelovanjem na rektalnu sluznicu. Za dvostruko djelovanje proizvoda Melilax odgovoran je PROMELAXIN, aktivni kompleks meda od nektara i medljike koji su pažljivo odabrani i obrađeni na temelju njihovog sadržaja monosaharida, polisaharida i melanoidina, koji je obogaćen frakcijom polisaharida iz aloje i sljeza.

Aboca MeliLAX za djecu mikroklizma 6x6g

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Dojenčad od 0 do 1 godine: pola mikroklizme od 5g po potrebi.

Djeca od 1 do 3 godine: 1 mikroklizma od 5 g po potrebi.

Djeca od 3 do 12 godina: 1 mikroklizma od 5g po potrebi. U slučaju uporne opstipacije (zatvora) primijeniti 2 doze, jednu za drugom.

Da biste olakšali primjenu mikroklizme, dobro je postaviti dijete na lijevi bok s koljenima savinutim prema trbuhu.

Sastav

Sastav

Promelaxin aktivni kompleks različitih vrsta meda i polisaharida iz aloje i sljeza (monosaharidi ≥ 50%, polisaharidi (molekularna masa >20.000 daltona) ≥ 0,3%) Ostali sastojci: hidroglicerinska mješavina, sok limuna, eterično ulje lavande

Napomene

Napomene

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. U slučaju dugotrajne opstipacije (zatvora) treba se obratiti liječniku kako bi se isključila ostala bolesna stanja.

Mikroklizma je namijenjena za jednokratnu upotrebu, stoga se ne smije ponovo koristiti čak ni u slučaju davanja pola doze, kao kod dojenčadi.

Čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline i izravne svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Rok valjanosti odnosi se na neotvoren i pravilno čuvan proizvod.

SKU: 1002969

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aboca MeliLAX za djecu mikroklizma 6x6g”