Vrati se na artikle
Aboca neoBianacid 45 tableta
Aboca neoBianacid tablete 9.62  | 72.48 kn20.64  | 155.51 kn
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Aboca MeliLAX za djecu mikroklizma 6x6g

MeliLAX za djecu namijenjen liječenju zatvora, kod djece i dojenčadi, čak i u prisutnosti intestinalne preosjetljivosti, fisura i hemoroida.

13.70  | 103.22 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis proizvoda

Aboca MeliLAX za djecu mikroklizma s kompleksom promelaxin. Patentirana formula. Medicinski proizvod. Ima dvostruko djelovanje – olakšava pražnjenje crijeva bez iritacije i istovremeno štiti rektalnu sluznicu. Gluten free.

Melilax je namijenjen liječenju opstipacije (zatvora), kod djece i dojenčadi, čak i u prisutnosti intestinalne preosjetljivosti (kao u slučaju iritabilnog kolona), fisura (pukotine na crijevnoj sluznici i analne pukotine) i hemoroida. Proizvod olakšava pražnjenje crijeva i smanjuje smetnje, iritacije i upale prisutne kod opstipacija (zatvora).

Melilax pediatric ujedinjuje uravnoteženo pražnjenje sa zaštitnim i umirujućim djelovanjem na rektalnu sluznicu. Za dvostruko djelovanje proizvoda Melilax odgovoran je PROMELAXIN, aktivni kompleks meda od nektara i medljike koji su pažljivo odabrani i obrađeni na temelju njihovog sadržaja monosaharida, polisaharida i melanoidina, koji je obogaćen frakcijom polisaharida iz aloje i sljeza.

Aboca MeliLAX za djecu mikroklizma 6x6g

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Dojenčad od 0 do 1 godine: pola mikroklizme od 5g po potrebi.

Djeca od 1 do 3 godine: 1 mikroklizma od 5 g po potrebi.

Djeca od 3 do 12 godina: 1 mikroklizma od 5g po potrebi. U slučaju uporne opstipacije (zatvora) primijeniti 2 doze, jednu za drugom.

Da biste olakšali primjenu mikroklizme, dobro je postaviti dijete na lijevi bok s koljenima savinutim prema trbuhu.

Sastav

Sastav

Promelaxin aktivni kompleks različitih vrsta meda i polisaharida iz aloje i sljeza (monosaharidi ≥ 50%, polisaharidi (molekularna masa >20.000 daltona) ≥ 0,3%) Ostali sastojci: hidroglicerinska mješavina, sok limuna, eterično ulje lavande

Napomene

Napomene

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. U slučaju dugotrajne opstipacije (zatvora) treba se obratiti liječniku kako bi se isključila ostala bolesna stanja.

Mikroklizma je namijenjena za jednokratnu upotrebu, stoga se ne smije ponovo koristiti čak ni u slučaju davanja pola doze, kao kod dojenčadi.

Čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline i izravne svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Rok valjanosti odnosi se na neotvoren i pravilno čuvan proizvod.

Šifra: 1002969
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi