Aboca neoBianacid tablete

Aboca neoBianacid je 100% prirodan medicinski proizvod koji djeluje protiv želučane kiseline i refluksa.

10,63 21,71 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Aboca neoBianacid je 100% prirodan medicinski proizvod koji djeluje protiv želučane kiseline i refluksa. Djeluje protiv žgaravice i štiti sluznicu.

neoBianacid protiv želucane kiseline i refluksa je medicinski proizvod na bazi biljnih i mineralnih molekularnih kompleksa, koji ima zaštitno i umirujuće djelovanje na sluznicu želuca i jednjaka, te brzo smiruje žgaravicu, bol u želucu, osjećaj kiseline, odnosno tipične simptome iritacije i upale same sluznice.  100% prirodan, ekološki proizvod, bez glutena i ugodnog je okusa.

Proizvod je namijenjen liječenju problema povezanih sa želučanom kiselinom, kao sto su žgaravica, bol u želucu, gastroezofagealni refluks i gastritis. Pogodan je i za liječenje simptoma povezanih s probavnim poteškoćama (dispepsijom), kao sto su žgaravica, težina u želucu i nadutost.

Proizvod može biti koristan za prevenciju u situacijama koje mogu izazvati iritaciju sluznice (uzimanje protuupalnih nesteroidnih lijekova protiv bolova, razdoblja psihofizičkog stresa, promjena godišnjih doba, nepravilna prehrana i stil života). Pogodan je za upotrebu i tijekom trudnoće i dojenja, te za djecu stariju od 6 godina.

Aboca neoBianacid 45 tableta

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Po potrebi uzmite jednu tabletu i polako je otopite u ustima. U slučaju gastroezofagealnog refluksa, preporuča se uzeti jednu tabletu nakon glavnih obroka i jednu navečer prije spavanja. U slučajevima žgaravice i težine u želucu povezane s probavnim poteškoćama (dispepsija), uzeti jednu tabletu poslije obroka.

U svim navedenim stečajevima moguće ih je uzimati vise puta dnevno, čak i u kratkim razmacima. Proizvod mogu uzimati i djeca, starija od 6 godina, uz isto doziranje. Proizvod se može uzimati tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Preporučamo da proizvod upotrijebite u roku 6 mjeseci nakon otvaranja bočice. Dobro zatvorite bočicu nakon upotrebe.

Sastav

Sastav

Poliprotect®: Sinergijski molekularni kompleks polisaharida* dobivenih iz aloje (Aloe vera), crnog sljeza (Malva sylvestris) i bijelog sljeza (Althea officinalis) i prirodnih minerala Limestone i Nahcolite. Frakcija flavonoida* dobivena od kamilice (Matricaria recutita) i sladica (Glycyrrhiza glabra). Šećer iz šećerne trske*, arapska guma, prirodna aroma mente.

Napomene

Napomene

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili vise sastojaka. Ako simptomi potraju, obratite se liječniku. Preporuča se uzeti proizvod najmanje dva sata prije ili nakon uzimanja lijekova, posebno tetraciklina.

Sadržaj glicinizina iz sladića je manji od onog koji se navodi kao uzrok mogućeg povišenja tlaka.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu, dalje od izvora topline izravne svijetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Rok valjanosti odnosi se na neotvoren i pravilno čuvan proizvod.

SKU: 0002361

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aboca neoBianacid tablete”