IRIX sprej 75 ml

IRIX sprej je prirodno sredstvo hladi, umiruje, obnavlja i djeluje odmah.  IRIX sprej sadrži ekstrakt latica stolisne ruže  koji hladi, umiruje i obnavlja površinu kože koja svrbi i peče.

10,61 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

IRIX sprej je prirodno sredstvo koje sadrži ekstrakt latica stolisne ruže (Rosa centifolia extract) koji hladi, umiruje i obnavlja površinu kože koja svrbi i peče. Također sadrži: alkohol (ima učinak hlađenja kroz brzo isparavanje), flavonoide (smanjuju upalu i ubrzavaju regeneraciju kože), voskove (stvaraju učinkovit zaštitni sloj koji sprječava gubitak tekućine iz oštećene kože).

Djeluje odmah.

IRIX sprej prirodni kozmetički proizvod na bazi ekstrakta ružinih latica

  • Prva pomoć kod opeklina nakon sunčanja
  • Prva pomoć kod manjih opeklina u kućanstvu
  • Prva pomoć kod ogrebotina
  • Prva pomoć kod uboda komaraca i drugih insekata

Štiti, njeguje i obnavlja kožu!

Kliničko iskustvo je pokazalo da se najbolji rezultati postižu:

  • kad primjena započne neposredno nakon ozljede i nastavi se bez prekida do zacjeljenja
  • ako se opečeni dio kože ostavi otvorenim (bez zavoja, flastera, obloga)
  • ako se prethodno ne koristi druga terapija (kreme, masti, itd.)
  • kad se opeklina ne hladi vodom

Irix sprej 75 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Površinu kože koja peče ili svrbi potrebno je poprskati sto je prije moguće. Zbog svog sadržaja alkohola, IRIX sprej može izazvati trenutni osjećaj peckanja. Nakon nekoliko sekundi slijedit će ga osjećaj hlađenja. Ako se osjećaj peckanja/svrbeža vrati, ponovite prskanje dok se ne ublaži i (potpuno) prestane. Nakon prskanja se na površini kože stvara tanki sloj koji zbog iznimne adstringentne aktivnosti ektrakta latica ruže zatvara oštećenu površinu koze, čime se sprječava infekcija i pospješuje regeneracija. Ako se sloj filma otopi zbog vode ili iz bilo kojeg drugog razloga, mora se ponovno poprskati. Za odrasle i djecu stariju od 3 godine.

Sastav

Sastav

Alcohol, Rosa Centifolia Extract

Napomene

Napomene

Vrlo lako zapaljiva tekućina. Ne prskati u otvoreni plamen. Zabranjeno pušenje. Skladištiti na dobro prozračenom mjestu, ispod 30 C. Čuvati izvan dohvata djece! Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavajte raspršivanje u oči. U slučaju ozbiljnih opeklina od sunca ili opeklina, obratite se svom liječniku.

SKU: 0005248

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “IRIX sprej 75 ml”