IRIX Forte sprej 150 ml

IRIX Forte sprej je prirodno sredstvo koje hladi, umiruje i obnavlja. S povećanom količinom ekstrakta ruže.

18,58 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

IRIX Forte sprej je prirodno sredstvo koje sadrži ekstrakt latica stolisne ruže (Rosa centifolia extract) koji hladi, umiruje i obnavlja površinu kože koja svrbi i peče. Također sadrži: alkohol (ima učinak hlađenja kroz brzo isparavanje), flavonoide (smanjuju upalu i ubrzavaju regeneraciju kože), voskove (stvaraju učinkovit zaštitni sloj koji sprječava gubitak tekućine iz oštećene kože).

Djeluje odmah.

Koristi se kao:

  • Prva pomoć kod opeklina nakon sunčanja ili korištenja solarija
  • Prva pomoć kod manjih opeklina u kućanstvu
  • Prva pomoć kod ogrebotina
  • Prva pomoć kod uboda komaraca i drugih insekata, za ublažavanje i uklanjanje osjećaja svrbeža

IRIX Forte 150 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Površinu kože koja peče ili svrbi potrebno je poprskati sto je prije moguće. Zbog svog sadržaja alkohola, IRIX sprej može izazvati trenutni osjećaj peckanja. Nakon nekoliko sekundi slijedit će ga osjećaj hlađenja. Ako se osjećaj peckanja/svrbeža vrati, ponovite prskanje dok se ne ublaži i (potpuno) prestane. Nakon prskanja se na površini kože stvara tanki sloj koji zbog iznimne adstringentne aktivnosti ektrakta latica ruže zatvara oštećenu površinu koze, čime se sprječava infekcija i pospješuje regeneracija. Ako se sloj filma otopi zbog vode ili iz bilo kojeg drugog razloga, mora se ponovno poprskati. Za odrasle i djecu stariju od 3 godine.

Sastav

Sastav

Alcohol, Rosa Centifolia Extract

Napomene

Napomene

Vrlo lako zapaljiva tekućina. Ne prskati u otvoreni plamen. Zabranjeno pušenje. Skladištiti na dobro prozračenom mjestu, ispod 30 C. Čuvati izvan dohvata djece! Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavajte raspršivanje u oči. U slučaju ozbiljnih opeklina od sunca ili opeklina, obratite se svom liječniku.

SKU: 0005246

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “IRIX Forte sprej 150 ml”