Brasian Formula 2000 losion protiv sijede kose 150 ml

Brasian Formula 2000 losion protiv sijede kose postupno sijedoj kosi vraća prirodnu boju. 100% je siguran i učinkovit ako se koristi prema uputama.

13,43 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Brasian Formula 2000 losion je blagi bezbojni rastvor koji se koristi kao i svaka voda za kosu. Postupno sijedoj kosi vraća prirodnu boju. Sadrži i vitamin E.

Djeluje u smislu prirodnog stvaranja prvobitne boje kose, na način da se povezuje sa proteinima koji grade kosu, zamjenjujući pigment melanin. Sa dužom svakodnevnom upotrebom Brasiana količina pigmenta – melanina u kosi se ubrzano povećava te kosa postaje sve tamnija, sjajnija, čvršća i bez prhuti.

Kada postignete svoju prirodnu boju kose, prestajete sa svakodnevnom upotrebom. Nakon toga možete koristite Brasian losion 1 ili 2 puta tjedno zbog održavanja postignute boje. Što je prvobitna boja kose tamnija, to je potreban duži tretman.

Tijekom tretmana kada perete kosu koristite blage šampone. Sva druga sredstva za kosu (lakovi, kreme i sl.) također usporavaju proces. Prije korištenja provjerite je li vam je kosa potpuno suha.

Brasian Formula 2000 losion protiv sijede kose 150 ml

Brasian Formula 2000 losion protiv sijede kose 150 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Nanositi samo na suhu kosu, a bočicu obavezno mućkati prije i za vrijeme uporabe. Nakon uporabe ruke dobro oprati. Tijekom tretmana ne koristiti druga sredstva za njegu kose. Kosu prati samo jednom tjedno.

Sastav

Sastav

LIC. EXT. BILJNI 0,2%, PROP. GLYCOL, MIRIS ETILNI ALKOHOL, SOD. LAURET SULFAT, SUMPOR AMONCLORID, DEMINERALIZIRANA VODA

Napomene

Napomene

Samo za vanjsku uporabu. Čuvati od dohvata djece. Ako imate osjetljivu kožu, upotrebu prekinuti. Ne nanositi preparat ukoliko postoje ogrebotine ili posjekotine na glavi. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

SKU: 2111091

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Brasian Formula 2000 losion protiv sijede kose 150 ml”