Eucerin AtopiControl krema za njegu 75 ml

Eucerin AtopiControl krema za njegu s 12% omega-6 masnim kiselinama i likokalkonom A zaglađuje i umiruje kožu zahvaćenu atopijskim dermatitisom. Za svakodnevnu upotrebu na specifičnim područjima poput laktova i koljena. Prikladan za odrasle, djecu i dojenčad od 3. mjeseca života.

22,59 

CIJENA s uključenim PDV-om
download Derma tested

Preporučuju dermatolozi.

info (1) Max kolicina

Maksimalna količina za kupnju ovog proizvoda je 6 jedinica po narudžbi.

Opis

Eucerin AtopiControl krema za njegu bogata je krema za svakodnevnu upotrebu na specifičnim područjima poput laktova i koljena. Usklađena je s atopičnom kožom tijekom faza bez simptoma i također se može koristiti za dodatnu njegu tijekom akutnih faza uz Eucerin AtopiControl Akut kremu za njegu kože sklone crvenilu ili kao dopuna liječenju farmaceutskim proizvodom.

Sadrži 12 % omega-6 masnih kiselina, uključujući ulje noćurka i ulje sjemenki grožđa. Ti sastojci pomažu u smirivanju i hrane suhu, ispucalu kožu. Ključan sastojak je i prirodni likokalkon A koji djeluje protuupalno i bori se protiv iritacija.

Bogata emulzijska krema hidratizira i umiruje kožu te smanjuje hrapavost dok istovremeno olakšava simptome svrbeža i zategnute kože. Koža je meka na dodir te je osjetno glađa. Krema je prikladna je za odrasle, djecu i dojenčad od 3. mjeseca nadalje.

Kliničke i dermatološke studije pokazuju odličnu podnošljivost na koži kod pacijenata s atopičnom kožom.

  • Prikladno za upotrebu od prvog mjeseca života.
  • Bez mirisa.
  • Bez parabena.
  • Bez mikroplastike (prema definiciji UNEP-a).
  • Vanjska ambalaža izrađena od FSC certificiranog papira.
Eucerin AtopiControl krema za njegu 75 ml

Eucerin AtopiControl krema za njegu 75 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Nakon čišćenja kože nanijeti na ciljana područja (laktove, koljena i sl.) jednom ili dvaput dnevno.

Sastav

Sastav

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Vitis Vinifera Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Cera Microcristallina, Paraffin, Lanolin Alcohol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Ceramide NP, Tocopherol, Cholesterol, Aluminum Stearates, Magnesium Stearate, Citric Acid, Sodium Citrate, Ascorbyl Palmitate, BHT, Butylene Glycol, Potassium Sorbate

Napomene

Napomene

SKU: 1005911

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eucerin AtopiControl krema za njegu 75 ml”