isla mint pastile

isla mint pastile ublažavaju nadražajni kašalj i promuklost. S prirodnim uljem paprene metvice. Pogodno za odrasle i djecu stariju od 4 godine.

6,29 9,55 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Biljne pastile s originalnim ekstraktom islandskog lišaja koriste se stoljećima za zaštitu grla.

Suho grlo i sluznica nisu problem samo zimi. Do pojave podražajnog kašlja zbog nadražene sluznice grla dolazi tijekom svih godišnjih doba, a isla je odlična za ublažavanje nadražaja sluznice i suhog, podražajnog kašlja.

Služi za prevenciju suhoće grla. Također, štiti isušenu sluznicu usta, grla i ždrijela. Odlična je za ublažavanje suhog, podražajnog kašlja. Koristi u stanjima otežanog disanja kroz nos. Njeguje grlo pri dodatnom naporu glasnica koji imaju na primjer profesori, učitelji, prodajno osoblje, glazbenici, itd…

Mogu je koristiti djeca starija od četiri godine, trudnice i dojilje. isla mint su bez šećera te su pogodne za dijabetičare.

isla mint pastile 30

isla mint pastile 30

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Odrasli i djeca starija od 4 godine 1 – 2 pastile otopiti u ustima nekoliko puta tijekom dana, po potrebi. Trebate biti sigurni da je dijete već steklo sposobnost sisanja.

Sastav

Sastav

1 pastila sadrži 80 mg vodenog ekstrakta islandskog lišaja (0,4 – 0,8 : 1)

Ostali sastojci: akacija, sorbitol, tekući parafin, aspartam, bakrov kompleks s klorofilom (boja E141), ulje paprene metvice, pročišćena voda.

1 pastila sadrži 392 mg sorbitola (zamjensko sladilo), BU = 0,031.

Napomene

Napomene

isla mint ne smijete koristiti ako ste preosjetljivi na bilo koji sastojak pastila. Ako znate da imate netoleranciju na neke šećere, savjetujte se sa svojim liječnikom prije uzimanja isla mint pastila. Ako patite od fenilketonurije (nasljedna metabolička bolest), uzmite u obzir da pastile sadrže zamjensko sladilo aspartam. Nisu poznati podaci protiv primjene isla mint pastila u trudnoći i tijekom dojenja. Pastile se dobro podnose i ako je potrebno, mogu se koristiti tijekom dužeg razdoblja. Ako smetnje traju i nakon 10 dana korištenja, potražite savjet liječnika ili ljekarnika. Pastile se ne smiju upotrijebiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju. Pastile treba čuvati na suhom mjestu pri temperaturi do 25 °C. Čuvati izvan pogleda i dohvata djece.

SKU: N/A

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “isla mint pastile”