isla medic acute citrus i med 20 pastila

isla medic acute citrus i med pastile koriste se za ublažavanje tipičnih tegoba vezanih uz prehladu i grlobolju, kao što je grebanje u grlu i promuklost. Za suhu sluznicu i nadražene glasnice. Hidrogeni kompleks s hijaluronskom kiselinim.

6,94 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Hidrogelni kompleks s hijaluronskom kiselinom i islandskim lišajem za ublažavanje tipičnih tegoba vezanih uz grlobolju i prehladu, kao što su bolno gutanje i promuklost. Za odrasle i djecu stariju od 6 godina.

Pastile sadrže vodeni ekstrakt islandskog lišaja (0,4 – 0,8 : 1), karbomer, ksantansku gumu, natrijev hijaluronidat.

isla medic acute citrus i med pastile se koriste za:

  • ublažavanje tipičnih tegoba vezanih uz prehladu i grlobolju, kao što su grebanje u grlu i promuklost
  • suhu sluznicu i nadražene glasnice šupljine, grla i ždrijela gdje pokazuje svoje ugodno djelovanje.

Hidrogelni kompleks koji sadrži karbomer, ksantansku gumu i hijaluronsku kiselinu inkorporiran je u pastile s ugodnim okusom citrusa i meda. Zbog sposobnosti polisaharida ksantanske gume da veže vodu i specifične sposobnosti bubrenja sredstva za geliranje karbomera, stvara se zaštitni film koji prekriva nadraženu sluznicu. Hijaluronska kiselina sadržana u pastilama ima specifično fizikalno svojstvo stvaranja vlažnog filma na površini sluznice.

Suhi ostatak iz ekstrakta islandskog lišaja, otpornog na oštru klimu sjevernih visinskih predjela, sastoji se od više od 80% mucina. Polaganim otapanjem pastila u ustima ekstrakt kao balzam oblaže sluznicu usne šupljine.

isla medic acute citrus i med 20 pastila

isla medic acute citrus i med 20 pastila

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Odrasli i djeca starija od 6 godina 1 pastilu otopiti u ustima 6 puta dnevno, po potrebi.

Sastav

Sastav

Pastile sadrže vodeni ekstrakt islandskog lišaja (0,4 – 0,8 : 1), karbomer, ksantansku gumu, natrijev hijaluronidat.

Ostali sastojci: Arapska guma, sorbitol, maltitol, bezvodna citratna kiselina, kalijev acesulfam, ulje limuna, ulje naranče, aroma, obojeni biljni ekstrakt (jabuka/šafranika/citrus), trigliceridi,srednje duljine lanca, pročišćena voda.

1 pastila sadrži 0,11 g sorbitola i 0,92 g maltitola (zamjenska sladila), BU = 0,09.

Napomene

Napomene

isla medic acute citrus-med ne smijete koristiti ako ste preosjetljivi na bilo koji sastojak pastila. Ako znate da imate netoleranciju na neke šećere, savjetujte se sa svojim liječnikom prije uzimanja isla medic acute citrus-med pastila. Nema podataka koji govore protiv primjene isla medic acute citrus-med pastila u trudnoći i tijekom dojenja. Ako ga se koristi previše, isla medic acute citrus-med može imati laksativni učinak i/ili izazvati želučane tegobe. U izoliranim slučajevima, mogu se javiti reakcije preosjetljivosti. Pastile se ne smiju upotrijebiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na kutiji i blisteru. Pastile treba čuvati na suhom mjestu pri temperaturi do 25 °C. Pastile je preporučljivo čuvati u originalnoj kutiji zbog zaštite od svjetlosti. Čuvati izvan dohvata i pogleda djece.

SKU: 1002259

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “isla medic acute citrus i med 20 pastila”