Bionike Triderm uljni mirisni gel za tuširanje 750 ml

Bionike Triderm uljni mirisni gel za tuširanje za svakodnevnu njegu izrazito osjetljive i netolerantne kože. Sadrži hidratantne i balansirajuće sastojke za njegu i uklanjanje nečistoća, pogodne za kožu lica i tijela.

21,75 

CIJENA s uključenim PDV-om
download Derma tested

Preporučuju dermatolozi.

info (1) Max kolicina

Maksimalna količina za kupnju ovog proizvoda je 6 jedinica po narudžbi.

Opis

Uljni gel za tuširanje namijenjen je svakodnevnoj higijeni izrazito osjetljive i netolerantne kože.

Osobito je pogodan za pranje kože sklone nadražaju i preosjetljivosti na teške metale i klor iz vode. Strogo je kontroliran na najmanje tragove nikla, ne sadrži konzervanse, gluten i njegove derivate.

Sadrži nježne sastojke za uklanjanje nečistoća, glicerin, ksilitol, pantenol i provjereni mirisni sastojak koji ne uzrokuje alergijske reakcije na koži.

  • Sorbitol i glicerin djeluju kao humektanti, održavaju dobar balans vode i lipidnih sastojaka i štite kožu od isušivanja.
  • Ksilitol ima prebiotičko djelovanje, podržava razvoj korisnih mikroorganizama na površni kože i održava balans mikrobiote kože.
  • Pantenol (provitamin B5) djeluje umirujuće, ublažava nadražaj, štiti od suhoće i djeluje na obnovu stanica površinskog sloja kože.

Koži vraća osjećaj ugode i mekoće, uz nježan osvježavajući miris. U ekonomičnom pakiranju od 750 ml, uljni gel za tuširanje pogodan je za cijelu obitelj.

Bionike Triderm uljni mirisni gel za tuširanje 750 ml

Bionike Triderm uljni mirisni gel za tuširanje 750 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Potiskom na pumpicu nanijeti na dlan i na mokru kožu. Rukama lagano razmazati dok se ne formira vrlo nježna pjena. Potom isprati obilnom količinom vode.

Sastav

Sastav

Aqua (water), sorbitol, glycerin, PEG-80 glyceryl cocoate, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, PEG-6 caprylic/capric glycerides, PEG-7 glyceryl cocoate, coco-glucoside, glyceryl oleate, panthenol, dicaprylyl ether, xylitol, polyglyceryl-4 caprate, polyglyceryl-6 caprylate, 1,5-pentanediol, citric acid, tocopherol, trisodium ethylenediamine disuccinate, parfum (fragrance).

Napomene

Napomene

Čuvati na sobnoj temperaturi do 25°C , izvan dohvata male djece.

SKU: 1005928

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bionike Triderm uljni mirisni gel za tuširanje 750 ml”