PrimaTest Ovulation test za dokazivanje ovulacije

PrimaTest Ovulation test je za dokazivanje ovulacije. Jednostavno i brzo se primjenjuje, a rezultati su vidljivi u 5 minuta. Test za samotestiranje.

14,60 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Test za dokazivanje ovulacije određuje razinu LH (luteinizirajući hormon) u urinu već 24 h prije ovulacije. Idealan je za žene koje pokušavaju zatrudnjeti ili zbog terapijske indikacije prate ovulaciju. Jednostavna i brza primjena, rezultati su vidljivi u 5 minuta.

  • Određuje razinu LH u urinu već 24 h prije ovulacije.
  • Jednostavna i brza primjena.
  • Rezultati nakon 5 minuta
  • Test sadrži 5 pojedinačnih pakiranja testova.

Testiranje se vrši iz urina u bilo koje doba dana. Pouzdanost testa je viša od 99% , a jednostavan način rukovanja čini ga pristupačnim svakoj ženi.

PrimaTest Ovulation test za dokazivanje ovulacije

PrimaTest Ovulation test za dokazivanje ovulacije

Upute za korištenje

Upute za korištenje

  1. Izvaditi pločicu za testiranje iz folije.
  2. Skinuti čep da vrh s upijajućim sredstvom bude izložen
  3. Držati pločicu palcem tako da izloženi vrh s upijajućim sredstvom bude usmjeren prema dolje. Urinirati po vrhu dok ne postane potpuno namočen.
  4. Odložiti pločicu za testiranje na ravnu podlogu i okrenuti prozorčić na vrhu prema gore dok čekate rezultat testiranja. Očitati rezultat za 10 minuta.
  5. Baciti pločicu za testiranje nakon jedne uporabe u kantu za otpatke.
Napomene

Napomene

Ne tumačiti rezultat nakon isteka 10 minuta. Alkohol može utjecati na rezultat testiranja. Ne preporučuje se obavljati testiranje nakon konzumiranja alkohola. Žene koje pate od sindroma policističnih jajnika mogu imati povišenu koncentraciju LH. U ovom slučaju su rezultati testiranja lažno pozitivni. Trudnice ne bi trebale obavljati ovo testiranje. Budući da urin trudnice sadrži visoke koncentracije HCG-a, reagensi koji se koriste za ovo testiranje mogu unakrsno reagirati s HCG-om. Javit će se lažan pozitivan rezultat. Kao što je slučaj za bilo koje druge dijagnostičke postupke, korisnik treba procijeniti podatke dobivene ovim testiranjem u svjetlu ostalih kliničkih informacija te se posavjetovati s liječnikom za dobivanje konačne dijagnoze i prije bilo koje druge odluke koja ima medicinski značaj. Čuvati izvan dohvata djece pri sobnoj temperaturi.

SKU: 1002596

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PrimaTest Ovulation test za dokazivanje ovulacije”