Defendyl Imunoglukan P4H 30 kapsula

Defendyl Imunoglukan P4H kapsule je dodatak prehrani za jačanje imuniteta koji sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnog IMG iz gljive bukovače te vitamina C i cinka.

22,01 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Kapsule za jačanje imuniteta s jedinstvenom kombinacijom prirodnog IMG iz gljive bukovače te vitamina C i cinka koji dokazano doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

  • Proizvod s beta-glukanom provjeren je kliničkim ispitivanjima.
  • Pogodan za dugotrajnu upotrebu i podršku organizmu.
  • Proizvod za jačanje imuniteta prije, tijekom i nakon infekcije.
  • Samo jedna kapsula na dan.
  • Bez laktoze, glutena i alergena.
  • Primjeren za dijabetičare i vegetarijance.

Namijenjen je svima koji žele brzo i snažno ojačati imunitet ili ojačati imunološki sustav kod čestih bolesti i tijekom cijelog jesensko-zimskog razdoblja, opterećenim osobama (stres, zahtjevan posao, puno obaveza…), s herpesom na usnama te sportski aktivnim osobama koje žele podržati imunološki sustav.

Defendyl Imunoglukan P4H 30 kapsula

Defendyl Imunoglukan P4H 30 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučena doza Defendyl-Imunoglukan P4H kapsula:

  • djeca od 6 do 14 godina: 1 kapsula na dan
  • odrasli i djeca starija od 14 godina: 1–2 kapsule na dan

Uzmite Defendyl-Imunoglukan P4H kapsule natašte ujutro pola sata prije doručka ili navečer prije spavanja. Uzmite ih s čašom vode i progutajte. Možete i otvoriti kapsulu, istresti sadržaj na žličicu i popiti s malo tekućine; to može biti i voćni sok. Preporučuje se da se Defendyl-Imunoglukan P4H kapsule primjenjuju najmanje 2 do 3 mjeseca. Kod povećanih potreba proizvod je prikladan i siguran za upotrebu tijekom duljeg razdoblja, čak i do 12 mjeseci.

Sastav

Sastav

IMG, vitamin C (kalcijev L-askorbat), cink (cinkov citrat), tvari za sprječavanje zgrudnjavanja (magnezijev stearat i mikrokristalnaceluloza), kapsula (hidroksipropilmetilceluloza), bojilo (bakreni kompleks klorofilina).

1 kapsula sadrži:
Prirodni IMG 100 mg
Vitamin C 60 mg (75 % PU*)
Cink 5 mg (50 % PU*)

* PU – preporučeni unos

Napomene

Napomene

Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C, zaštićeno od vlage i izravne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece! Nemojte upotrebljavati proizvod u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučena dnevna količina ili doza ne smije se prekoračiti.

SKU: 0002269

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Defendyl Imunoglukan P4H 30 kapsula”