apipharma Omegavit 120 kapsula

apipharma Omegavit kapsule su dodatak prehrani koje sadrže 1000 mg ribljeg ulja u jednoj kapsuli. Sadrži eikozapentaensku kiselinu (EPA) i dokozaheksaensku (DHA) kiselinu koje doprinose normalnoj funkciji srca (blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA).

15,89  12,71 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10,13 €
CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Omega-3 masne kiseline su dugolančane polinezasićene esencijalne masne kiseline koje su neophodne za dobro zdravlje i razvoj.

Omega-3 masne kiseline često se opisuju kao dragocjene masnoće zbog povoljnog djelovanja na zdravlje, a u prvom redu štite srce i krvne žile sniženjem razine triglicerida. Poznate su po svojim blagotvornim učincima, uključujući protuupalno djelovanje, a posjeduju i antiaritmijsko djelovanje.

Omegavit linija sadrži samo visoko kvalitetne i bioraspoložive esencijalne omega-3 masne kiseline s idealnim omjerom EPA i DHA. Nadalje proizvedena je u kontroliranim uvjetima stoga ne sadrži teške metale kao što su živa, olovo, srebro i sl. te predstavlja siguran izvor omega-3 masnih kiselina.

Jedna Omegavit kapsula sadrži 1000 mg ribljeg ulja. Sadrži eikozapentaensku kiselinu (EPA) i dokozaheksaensku (DHA) kiselinu koje doprinose normalnoj funkciji srca (blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA).

apipharma Omegavit sadrži omega-3 masne kiseline koje su posebna skupina unutar nezasićenih masnih kiselina. Tijelo ih ne može u potpunosti samo proizvesti, zato ih je potrebno u organizam unositi pravilnom prehranom ili pomoću dodataka prehrani. Omega-3 masne kiseline sadrže korisne EPA (eikozapentaenska) i DHA (dokozaheksaenska) masne kiseline koje se nalaze u morskoj plavoj ribi. Kapsule s omega-3 masnim kiselinama preporučujemo svima koji brinu za zdravlje srca, očiju, pravilnu funkciju živčanog sustava, mozga i za mnoge druge dobrobiti organizma.

apipharma Omegavit 120 kapsula

apipharma Omegavit 120 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Djeca od 12 godina i odrasli uzimati 1 kapsulu ujutro i 1 kapsulu navečer nakon obroka.

Sastav

Sastav

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):
Riblje ulje: 2000 mg

Od toga:
EPA (eikozapentaenska kiselina) 320 mg
DHA (dokozaheksaenska kiselina) 200 mg

Sastav meke kapsule: želatina, glicerol (tvar za zadržavanje vlage)

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Ukupni dnevni unos EPA i DHA ne smije biti veći od 5g. Osobe alergične na bilo koji sastojak ne smiju koristiti ovaj proizvod. Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju lijekove protiv zgrušavanja krvi trebaju se prije uzimanja ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom. Čuvati u originalnom pakiranju, na suhom mjestu, na temperaturi do 25°C, zaštićeno od izvora svjetlosti i topline.

SKU: 0002741 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10,13 €

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “apipharma Omegavit 120 kapsula”