Solaray CoQ10 Pure 200 mg 30 kapsula

Solaray CoQ10 Pure kapsule dodatak su prehrani koji sadrži koenzim Q10, vitamin E i zaštićenu mješavinu crvenog gloga i sojinog lecitina.

37,85 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dodatak prehrani koji sadrži koenzim Q10.

CoQ-10 Pure u ovoj formuli, s preporučenom dnevnom dozom od jedne VEG-kapsule, sadrži čak 200 mg koenzima Q-10 (CoQ10) u njegovom najčišćem obliku, s dodatnom podrškom vitamina E u dozi od 20 mg i 200 mg mješavine s glogom (Crataegus laevigata) i sojinim lecitinom. Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Bez glutena, šećera, soli i škroba. Pogodno za vegane.

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Crveni glog se ne preporučuje uzimati duže od 4 mjeseca u kontinuitetu.

Solaray CoQ10 Pure 200 mg 30 kapsula

Solaray CoQ10 Pure 200 mg 30 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzimati 1 kapsulu dnevno (najbolje uz obrok) ili po preporuci stručne osobe.

Sastav

Sastav

Koenzim Q10, zaštićena mješavina (crveni glog, lecitin), vitamin E, biljna celulozna kapsula, emulgatori: celuloza, magnezijev stearat; tvar za sprječavanje zgrudnjavanja silicijev dioksid.

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena. Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Vremensko ograničenje primjene za crveni glog: ne duže od 4 mjeseca u kontinuitetu.

SKU: 1102610

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Solaray CoQ10 Pure 200 mg 30 kapsula”