naildoc RAPID gel i FOOT sprej Promo pakiranje

naildoc RAPID gel i FOOT sprej Promo pakiranje – Iskoristite jedinstvenu priliku! Uz kupnju naildoc RAPID gela protiv gljivične infekcije noktiju na poklon dobivate naildoc FOOT sprej za atletsko stopalo.

 

20,25 

CIJENA s uključenim PDV-om

Na zalihi

Opis

Iskoristite jedinstvenu priliku. Uz kupnju naildoc RAPID gela protiv gljivične infekcije noktiju na poklon dobivate naildoc FOOT sprej za atletsko stopalo – naildoc RAPID gel i FOOT sprej Promo pakiranje!

naildoc FOOT sprej atletsko stopalo (25 ml) namijenjen je za pomoć u liječenju i sprječavanju nastanka atletskog stopala (ljuštenja stopala ili tinea pedis). Uz atletsko stopalo često se pojavljuje crveni osip i svrbež između nožnih prstiju i na tabanima, kao i neugodan miris. Gljivice na stopalima su zarazne. Brzo se šire u toplom i vlažnom okruženju kao što su primjerice bazeni, tuševi i mokri podovi. Sprej smanjuje svrbež i iritaciju te sprječava neugodan miris.

naildoc RAPID gel (5 ml) za liječenje gljivične infekcije noktiju (onikomikoza). Ova jedinstvena formula djeluje neposredno, prodire kroz površinu nokta i uništava gljivice u roku 20 sekundi. Zahvaljujući ovom neposrednom djelovanju gel sprječava širenje infekcije na druge nokte i štiti od ponovnog izbijanja infekcije, jer se gljivice neće zadržati na četkici. Gel oblikuje sloj koji ima fungistatička svojstva i stvara nepovoljno okruženje za rast gljivica, jer nastaje fizička prepreka koja onemogućuje širenje gljivica.

naildoc RAPID gel i FOOT sprej Promo pakiranje

naildoc RAPID gel i FOOT sprej Promo pakiranje

Upute za korištenje

Upute za korištenje

naildoc RAPID gel za liječenje gljivične infekcije noktiju namijenjen je odraslima i samo za vanjsku uporabu. Nanesite proizvod dva puta dnevno (primjerice ujutro i navečer) na zaraženo područje pomoću praktične četkice sve dok potpuno ne izraste novi nokat. Prije nanošenja naildoc RAPID gela za liječenje gljivične infekcije noktiju odstranite lak s noktiju. naildoc RAPID gel za liječenje gljivične infekcije noktiju može se kombinirati s oralnim antimikoticima. Ako prekinete liječenje, gljivice na noktima brže će se vratiti. Stoga je vrlo važno da nastavite s uporabom naildoc RAPID gela za liječenje gljivične infekcije noktiju. Za postizanje dobrih rezultata najbolji način liječenja je da gel upotrebljavate 3 mjeseca: prvi mjesec svaki dan, drugi mjesec svaki drugi dan, treći mjesec svaki drugi tjedan.

naildoc FOOT sprej za atletsko stopalo – Doziranje i način primjene u odraslih: Osušite oba stopala i u tankom sloju nanesite sprej dva puta dnevno (ujutro i navečer) na oba stopala jer gljivice mogu biti prisutne i na drugom stopalu, što ne mora nužno biti vidljivo. Sprej nanesite ispod i između nožnih prstiju, na tabane i bočne strane stopala. Ostavite ga da se osuši 1 do 2 minute kako bi se stvorio zaštitni sloj. Napredak se obično vidi nakon nekoliko dana. Nastavite s primjenom tjedan dana nakon što se atletsko stopalo potpuno povuče.

Sastav

Sastav

naildoc FOOT sprej za atletsko stopalo – Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Urea, Natilact®, Phenoxyethanol, Camphor, Menthol, 4-Terpineol, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin

naildoc RAPID gel protiv gljivične infekcije na noktima – Aqua, Ethoxydiglycol, Urea, Pentylene Glycol, Alcohol Denat., Tridiceth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene, Glycerin, Natilact, Propylene Glycol, PVP, Xanthan Gum, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Lactic Acid, Linalool, Dimethyl Isosorbide, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Pogostemon Cablin Oil, Disodium Phosphate, Geraniol, Citral, Biotin, Coumarin, Citric Acid, Famesol

Napomene

Napomene

Izbjegavajte kontakt s očima ili sluznicama. Čuvati izvan dohvata djece. Ako imate reakcije preosjetljivosti, prestanite s uporabom. Samo za vanjsku uporabu. Čuvati na temperaturi od 5°C do 25°C na suhom i tamnom mjestu u izvornoj bočici.

SKU: 1005807

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “naildoc RAPID gel i FOOT sprej Promo pakiranje”