naildoc FOOT sprej atletsko stopalo 25 ml

naildoc FOOT sprej atletsko stopalo namijenjen je za pomoć u liječenju i sprječavanju nastanka atletskog stopala.

11,81 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

naildoc FOOT sprej atletsko stopalo namijenjen je za pomoć u liječenju i sprječavanju nastanka atletskog stopala (ljuštenja stopala ili tinea pedis). Uz atletsko stopalo često se pojavljuje crveni osip i svrbež između nožnih prstiju i na tabanima, kao i neugodan miris. Gljivice na stopalima su zarazne. Brzo se šire u toplom i vlažnom okruženju kao što su primjerice bazeni, tuševi i mokri podovi. Sprej smanjuje svrbež i iritaciju te sprječava neugodan miris.

  • Pomaže u liječenju i sprječava nastanak atletskog stopala.
  • Odmah zaustavlja svrbež i neugodne mirise.
  • Higijensko nanošenje – nije potreban kontakt s rukama.
  • Prirodni sastojci.

naildoc® FOOT sprej atletsko stopalo 25 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Doziranje i način primjene u odraslih: Osušite oba stopala i u tankom sloju nanesite sprej dva puta dnevno (ujutro i navečer) na oba stopala jer gljivice mogu biti prisutne i na drugom stopalu, što ne mora nužno biti vidljivo. Sprej nanesite ispod i između nožnih prstiju, na tabane i bočne strane stopala. Ostavite ga da se osuši 1 do 2 minute kako bi se stvorio zaštitni sloj. Napredak se obično vidi nakon nekoliko dana. Nastavite s primjenom tjedan dana nakon što se atletsko stopalo potpuno povuče.

Sastav

Sastav

Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Urea, Natilact®, Phenoxyethanol, Camphor, Menthol, 4-Terpineol, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin

Napomene

Napomene

Izbjegavajte kontakt s očima ili sluznicama. Čuvati izvan dohvata djece. Ako imate reakcije preosjetljivosti, prestanite s uporabom spreja atletsko stopalo. Samo za vanjsku uporabu.

Čuvati na temperaturi od 5°C do 25°C na suhom i tamnom mjestu u izvornoj bočici i izvan dohvata djece.

SKU: 1002392

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “naildoc FOOT sprej atletsko stopalo 25 ml”