FertilUp za par kapsule

FertilUp za par je pravi izbor kod planiranja začeća. Sadrži pažljivo odabrane sastojke najviše kvalitete s dokazanim učinkom na plodnost. Za muškarce i za žene.

66,00 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

FertilUp za žene kompletna su formula koja u preporučenoj dnevnoj dozi osigurava unos dostatnih količina brojnih vitamina i minerala koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa i pridonose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Izvrsna kombinacija sastojaka za pripremu tijela za začeće. Više na: https://ljekarne.hr/fertilup-za-zene-kapsule/

FertilUp kapsule za muškarce osmišljene su kako bi povoljno utjecale na mušku plodnost. Dizajnirana za modernog muškarca, ova prirodna formulacija sadrži optimalne količine vitamina, antioksidansa i minerala u kombinaciji s ekstraktima korijena make i sjemenki grožđa te L-karnitinom. Više na: https://ljekarne.hr/fertilup-za-muskarce-kapsule/

FertilUp je pravi izbor kod planiranja začeća. Sadrži pažljivo odabrane sastojke najviše kvalitete s dokazanim učinkom na plodnost.

Prirodna podrška organizmu muškarca i žene pri planiranju začeća. 120 kapsula, 60 za muškarce i 60 za žene.

FertilUp za par kapsule

FertilUp za par kapsule

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzmite 2 kapsule FertilUp dnevno nakon obroka (ujutro i navečer) s tekućinom.

Napomene

Napomene

Ne uzimati zajedno s drugim dodacima prehrani ili lijekovima za povećanje plodnosti. Kapsule FertilUp uzimajte svakodnevno bez pauze 30 dana. Za optimalne rezultate uzimajte ovaj dodatak prehrani svakodnevno 30 dana bez pauze. U slučaju trudnoće, prekinite s uzimanjem ovih kapsula. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ne uzimati proizvod u slučaju oštećenog ili nepotpunog pakiranja. Čuvati izvan dohvata djece! Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci. Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.

SKU: 1112222

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FertilUp za par kapsule”