Almagea PRENATAL OMEGA3+ 50 kapsula

Almagea Prenatal Omega3+ je dodatak prehrani za zdravu trudnoću i dojenje s jedinstvenim sadržajem vitamina, minerala, antioksidansa i omega-3 masnih kiselina.

24,68 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Uravnotežena i raznolika prehrana od ključne je važnosti prije, tijekom trudnoće te za vrijeme dojenja. Povećane potrebe za esencijalnim i ključnim nutrijentima u ovom prekrasnom i izazovnom razdoblju, važnim za majku i dijete, pomaže upotpuniti inovativna formula nove generacije – Almagea Prenatal Omega3+.

Almagea Prenatal Omega3+ je dodatak prehrani za zdravu trudnoću i dojenje s jedinstvenim sadržajem vitamina, minerala, antioksidansa i omega-3 masnih kiselina:

OMEGA-3 MASNE KISELINE: DHA i EPA; KOMBINACIJA AKTIVNE FOLNE (Quatrefolic®; 5-MTHF) I FOLNE KISELINE (VITAMIN B9); KAROTENOIDI:
FloraGLO® Lutein i OPTISHARP™ Natural zeaksantin; VITAMINI: B6, B12, D i E; ANTIOKSIDANSI: željezo, jod, selen, cink i bakar.

FloraGLO® Lutein i OPTISHARP™ Natural zeaksantin prirodni su karotenoidi dobiveni iz cvijeta kadifice s klinički dokazanim pozitivnim djelovanjem u svim razdobljima života.

Lutein i zeaksantin dva su biljna pigmenta iz skupine karotenoida koja voću i povrću daju žutu do crvenkastu boju. Naše ih tijelo ne može sintetizirati, stoga ih je važno unositi putem hrane i dodataka prehrani te najbolje djeluju kada se primjenjuju u kombinaciji. Dokazano je da se razina luteina i zeaksantina u krvi tijekom trudnoće povećava te se putem pupčane krvi prenose do fetusa, dok razine ostalih poznatih karotenoida u krvi trudnice ostaju nepromijenjene.

Nakon što se prenesu od majke do nerođene bebe, lutein i zeaksantin se koncentriraju u retini fetusa već između 17. i 22. tjedna trudnoće. Nutrijenti koje unosi majka, izlučuju se u mlijeko te tijekom dojenja posredno štite dojenče tako da i važnost luteina i zeaksantina ne prestaje niti nakon poroda. Lutein i zeaksantin se koncentriraju u mozgu, koži, tkivu dojke, ali i u majčinom mlijeku te na taj način pružaju antioksidacijsku zaštitu za bebu.

Zbog ključne uloge u dijeljenju stanica i formiranju određenih struktura fetusa preporuka je započeti s primjenom folata 12 tjedana prije začeća. Prenatal Omega3+ sadrži dva oblika folne kiseline – aktivni oblik 5-MTHF (600 µg) te folnu kiselinu (200 µg) što doprinosi optimalnoj bioraspoloživosti folata u tijelu majke. Niska razina folata majke je čimbenik rizika za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju.

Sa samo 2 Licaps®  OceanCaps® kapsule Almagea Prenatal Omega3+ dnevno unosite sve esencijalne nutrijente u optimalnim dozama bitne za mamu i bebu. Licaps® kapsule dodatno povećavaju učinkovitost apsorpcije visokovrijednih aktivnih tvari i štite aktivne sastojke od kisika i vanjskih utjecaja.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ 50 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ preporučuje se uzimati tijekom razdoblja prije, za vrijeme trudnoće i dojenja 2 puta dnevno po jednu kapsulu, uz obroke.

Sastav

Sastav

Sastojci u dnevnoj dozi (dvije Licaps DuoCap kapsule): riblje ulje (410 mg/g DHA i 60 mg/g EPA), miješani karotenoidi iz ekstrakta cvijeta kadifice (FloraGLO® Lutein: lutein 20 %, zeaksantin 1 %), riblje ulje (288 mg/g EPA i 190 mg/g DHA), željezov fumarat (100 % PU), cinkov citrat (100 % PU), DL-alfa-tokoferil acetat (100 % PU), miješani karotenoidi iz ekstrakta cvijeta kadifice (OPTISHARP™ Natural: 140 mg/g zeaksantina), L-selenometionin (101 % PU), piridoksal fosfat (186 % PU), bakrov sulfat (100 % PU), Quatrefolic®: (6S)-5-metiltetrahidrofolna kiselina – sol glukozamina (5-MTHF-glukozamin) (300 %), uljna otopina kolekalciferola (300 % PU), metilkobalamin (104 %), folna kiselina (100 %) i kalijev jodid (100 % PU).

Napomene

Napomene

Ne preporučuje se osobama alergičnima na ribu i morske plodove.

SKU: 1002097

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Almagea PRENATAL OMEGA3+ 50 kapsula”