ZONA VITAL Megaroyal ACTIV 1500+ 20 ampula

ZONA VITAL Megaroyal ACTIV 1500 + je dodatak prehrani s matičnom mliječi, vitaminima i mineralima. Sa šećerom i sladilom.

27,50  22,00 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 27,50 €
CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

ZONA VITAL Megaroyal ACTIV 1500 + je dodatak prehrani s matičnom mliječi, vitaminima i mineralima. Sa šećerom i sladilom.

  • Sadrži vitamin B1, vitamin B6, vitamin B12 i vitamin C koji doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnom metabolizmu stvaranja energije.
  • Sadrži vitamin B6, vitamin B12, pantotensku kiselinu i vitamin C koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.
  • Pantotenska kiselina doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnim mentalnim performansama.
  • Cink doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji.
  • Sadrži ginseng koji pomaže u održavanju tjelesne i mentalne vitalnosti, poboljšava fizičku izvedbu, koncentraciju i koordinaciju te pomaže u održavanju dobrih kognitivnih sposobnosti.
  • Sadrži guaranu koja pomaže u održavanju tjelesne i mentalne vitalnosti.
  • Sadrži crvenu rodiolu, adaptogen koji štiti tijekom fizičkog stresa.

Ugodnog okusa. Ne sadrži alkohol. Ne sadrži laktozu. Ne sadrži gluten. Ne sadrži mliječne proizvode. Ne sadrži soju. Ne sadrži kvasac. Nije testirano na životinjama.

ZONA VITAL Megaroyal ACTIV 1500+ 20 ampula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzeti 1 ampulu dnevno, najbolje nakon doručka. Može se razrijediti u vodi ili voćnom soku. Može se pojaviti kristalizacija; prije upotrebe promućkati. Prirodan proizvod.

Može doći do promjene boje, mirisa i okusa što ne utječe na kakvoću proizvoda. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od direktne sunčeve svjetlosti.

Sastav

Sastav

voda; fruktoza; matična mliječ; tekući ekstrakt korijena ginsenga (Panax ginseng); ekstrakt sjemenki guarane (Paullinia cupana); L – askorbinska kiselina; cinkov glukonat; suhi ekstrakt korijena crvene rodiole (Rhodiola rosea); regulator kiselosti: citratna kiselina; aroma banane; konzervans: kalijev sorbat; kalcijev D-pantotenat; cijanokobalamin; sladilo: sukraloza; piridoksin-hidroklorid; tiamin-hidroklorid.

Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti i oštećenjem kardiovaskularnog sustava, osobama osjetljivim na kofein, trudnicama, dojiljama i djeci. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka.

SKU: 1112238 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 27,50 €

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZONA VITAL Megaroyal ACTIV 1500+ 20 ampula”