HUG Memomax 60 kapsula

HUG MemoMax – proizvod s 5 različitih biljnih ekstrakata među kojima su bakopa, gotu kola, ginko, guarana i melisa u sinergiji s koenzimom Q10.

19,49 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

HUG MemoMax – proizvod s 5 različitih biljnih ekstrakata među kojima su bakopa, gotu kola, ginko, guarana i melisa u sinergiji s koenzimom Q10. Dodatno poboljšan vitaminima B uključujući i Vitamin B5 koji doprinosi normalnim mentalnim performansama.

MemoMax je dodatak prehrani za studente, managere, srednjoškolce, ali i osobe starije dobi koji služi kao pomoć tijekom napornog radnog dana. Temelji se na formulaciji ukupno 12 sastojaka među kojima su vitamini B1, B2, B6 i B12 koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava, te pantotenska kiselina koja doprinosi normalnim mentalnim performansama. Proizvedeno u Hrvatskoj.

  • PANTOTENSKA KISELINA – doprinosi normalnim mentalnim performansama
  • VITAMINI B1, B6, B12, VITAMIN C – doprinose normalnoj psihološkoj funkciji
  • VITAMINI B1, B2, B6, B12, VITAMIN C – doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava
  • VITAMINI B1, B2, B6, B12, PANTOTENSKA KISELINA, VITAMIN C – doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije
  • VITAMINI B2, B6, B12, PANTOTENSKA KISELINA, VITAMIN C – doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti
  • VITAMIN B2, VITAMIN C – doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa

HUG Memomax 60 kapsula

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučuje se uzimanje 2 puta na dan po 1 HUG Memomax kapsulu.

Sastav

Sastav

suhi ekstrakt biljke Bakope (Bacopa monnieri) standardiziran na min. 20% bakopazida, zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza (kapsula), L-askorbinska kiselina, suhi ekstrakt biljke Gotu kole (Centella Asiatica) standardiziran na min. 10% triterpenskih saponina, suhi ekstrakt sjemenki Guarane (Paullinia Cupana) standardiziran na min. 10% kofeina, suhi ekstrakt lista Ginka (Ginkgo biloba) standardiziran na min. 24% ginkoflavonglikozida, suhi ekstrakt stabljike i lista Melise (Melissa officinalis), tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, kalcijev D-pantotenat, koenzim Q10, piridoksin  ̶  hidroklorid, riboflavin, tiamin hidroklorid, cijanokobalamin.

Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Kapsule su biljnog podrijetla, primjerene i za vegetarijance.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, astme, emfizema, poremećaja probavnog i mokraćnog sustava, srčanih poremećaja, osobama osjetljivim na kofein, kod poremećaja zgrušavanja krvi, trudnicama, dojiljama i djeci.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi od 25C.

SKU: 1002907

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HUG Memomax 60 kapsula”