ESI ERBAVEN FRESH gel 100 ml

ESI ERBAVEN FRESH gel sadrži biljne sastojke koji vraćaju osjećaj lakoće i ugode umornim i teškim nogama. Sadrži trokserutin, escin, ekstrakte centele i borovnice.

12,74 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Lagani nemasni gel bogat je sastojcima koji vraćaju osjećaj lakoće i ugode umornim i teškim nogama. Zahvaljujući sastojcima koji djeluju na principu laganog zagrijavanja i hlađenja, gel poboljšava cirkulaciju i umanjuje osjećaj težine.

Gel sadrži sastojke prirodnog podrijetla/flavonoid trokserutin izoliran iz cvijeta biljke Sophora japonica, escin iz divljeg kestena, gel od lista prave aloje, ekstrakte ecntele, ananasa i borovnice, rutin i vitamin E.

Gel je bogat biljnim ekstraktima koji njeguju kožu, poboljšavaju izmjenu tvari i, u kombinaciji s nježnom masažom, potiču drenažu te izlučivanje viška tekućine. Na taj način ovaj proizvod vraća osjećaj lakoće i opušta mišiće donjih dijelova nogu.

Kozmetički proizvod.

ESI ERBAVEN FRESH gel 100 ml

ESI ERBAVEN FRESH gel 100 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Nanijeti na noge i lagano masirati od donjih dijelova prema gore, od gležnjeva do listova i potkoljenica, preko koljena do natkoljenica, sve dok se potpuno upije.

Sastav

Sastav

Trokserutin iz cvijeta japanske sofore (Sophora japonica) u količini 2%, escin iz ploda divljeg kestena (Aesculus hippocastanum), mentol iz lista paprene metvice (Mentha x piperita), bromelain iz ananasa, ekstrakt lista ginka (Ginkgo biloba), rutin i kofein, ekstrakt cvijeta arnike (Arnica montana), gel od lista prave aloje (Aloe barbadensis), ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale).

Napomene

Napomene

Proizvod se koristi samo za vanjsku primjenu na koži (ne gutati). Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove, a odijevanje je moguće ubrzo nakon nanošenja.

SKU: 1005250

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ESI ERBAVEN FRESH gel 100 ml”