Prikazuje se svih 7 rezultata

ESI

Esi je talijanski proizvođač dodataka prehrani i inovativnih pripravaka koji se baziraju na ljekovitom bilju. Namijenjeni su za čuvanje zdravlja i ublažavanje manjih zdravstvenih tegoba. Za svoje proizvode koristi sirovine isključivo prirodnog porijekla visoke kvalitete.

ESI RIGENFORTE šampon 250 ml

12,75 
ESI RIGENFORTE šampon za revitalizaciju i jačanje kose. Sadrži biljne matične stanice. 250 ml.

ESI ALOE VERA sok od lista prave aloje, čisti 1000 ml

23,75 
ESI ALOE VERA sok se koristi u okviru dijetetskih mjera za obogaćivanje svakodnevne prehrane.  

ESI ALOE VERA gel s uljem čajevca i vitaminom E

9,75 13,25 
ESI ALOE VERA gel s uljem čajevca i vitaminom E inovativna formula gela sadrži organsku aloju (Aloe barbadensis Miller), bez konzervansa u sastavu. Osobito je pogodan za ublažavanje nadražaja kada na koži postoje površinska oštećenja.

ESI ALOE VERA gel

9,75 13,25 
ESI ALOE VERA gel - Inovativna formula gela sadri organsku aloju (Aloe barbadensis Miller) i sastojke 100% prirodnog podrijetla. Hipoalergena formula.

ESI IMMUNILFLOR JUNIOR sirup 180 ml PROMO PAKIRANJE

11,50 
ESI IMMUNILFLOR JUNIOR sirup sadrži vrijedne hranjive sastojke: manuka med, propolis, ekstrakt ploda acerole i tindalizirane kulture mikroorganizama (mliječno-kiselih bakterija) u obliku stabilnih spora.

ESI Propolaid PROPOLBABY sirup 180 ml PROMO PAKIRANJE

11,50 
ESI Propolaid PROPOLBABY sirup sadrži med, propolis i biljne ekstrakte uskolisne ehinaceje, smilja i acerole.

ESI RIGENFORTE 30 kapsula

11,50 
RIGENFORTE je dodatak prehrani u obliku kapsula s produženim otpuštanjem, a namijenjen je održavanju normalne kose, vlasišta, noktiju i kože. Dnevna doza je 1 kapsula koja se sastoji od 4 male tablete sa različitim vremenskim otpuštanjem.