ESI NORMOLIP 5 60 kapsula

ESI NORMOLIP 5 kapsule dodatak su prehrani koji sadrži monakolin iz crvene fermentirane riže, koenzim Q10 i krom.

16,50 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Kapsule NORMOLIP 5  namijenjene su obogaćivanju svakodnevne prehrane i koriste se kao potpora dijetetskim mjerama. Sadrže monakolin iz crvene fermentirane riže, koenzim Q10 i krom. Sastojci djeluju sinergijski.

Proizvod sadrži i gama orizanol, polikozanole, koenzim Q10 i krom u obliku kromovog pikolinata.

Krom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata, a to je osobito važno za metabolizam masti (lipida) i ugljikohidrata (glukoze). Također, krom doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi.

Ne preporučuje se osobama mlađima od 18 godina niti starijima od 70 godina. Ne uzimati proizvod za vrijeme trudnoće i dojenja.

ESI NORMOLIP 5 60 kapsula

ESI NORMOLIP 5 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzimati 1 kapsulu na dan. Preporučuje se uzimati navečer, nakon obroka. Popiti s običnom vodom.

Sastav

Sastav

Doza od 1 kapsule sadrži:

  • gama-orizanol iz rižinog ulja 90 mg
  • suhi ekstrakt sjemena riže (Oryza sativa L.) fermentirane kvasnicom Monascus purpureus i standardiziran na 5% ili 2,9 mg ukupnih monakolina, od toga monakolin K 2,2 mg
  • koenzim Q10 (ubikinon) 10 mg
  • polikozanoli 10 mg, od toga oktakozanol 6 mg
  • krom (u obliku krom pikolinata) 40 mcg (100 % PU)

(PU je oznaka za preporučeni dnevni unos za odrasle)

Napomene

Napomene

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ne uzimati više od 3 mg monakolina iz crvene riže na dan. Ne uzimati proizvod za vrijeme trudnoće i dojenja. Ne preporučuje se osobama mlađima od 18 godina niti starijima od 70 godina. Ne uzimati proizvod istodobno s terapijom lijekovima za snižavanje razine kolesterola u krvi niti ga kombinirati s drugim proizvodima koji sadrže crvenu fermentiranu rižu. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema, potražiti savjet liječnika o uzimanju ovog proizvoda.

SKU: 1102549

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ESI NORMOLIP 5 60 kapsula”