apipharma Omegavit mini 60 kapsula

apipharma Omegavit mini kapsule dodatak su prehrani s omega 3 masnim kiselinama (EPA+DHA). Svojom veličinom i oblikom prilagođene su lakšoj primjeni, stoga su idealne za osobe s poteškoćama u gutanju, djecu i stariju populaciju.

10,13 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dodatak prehrani s omega 3 masnim kiselinama (EPA+DHA) u najmanjoj kapsuli na tržištu.

apipharma Omegavit mini kapsule svojom veličinom i oblikom prilagođene su lakšoj primjeni, stoga su idealne za osobe s poteškoćama u gutanju, djecu i stariju populaciju.

Mnoge kliničke i epidemiološke studije uputile su na pozitivne učinke omega-3 masnih kiselina:

  • u razvoju djeteta
  • prevenciji i terapiji malignih i kardiovaskularnih bolesti
  • kod raznih mentalnih bolesti uključujući depresiju, demenciju te ADHD

Omegavit linija sadrži samo visoko kvalitetne i bioraspoložive esencijalne omega-3 masne kiseline s idealnim omjerom EPA i DHA.

Omegavit linija proizvedena je u kontroliranim uvjetima stoga ne sadrži teške metale kao što su živa, olovo, srebro i sl., te predstavlja siguran izvor omega-3 masnih kiselina.

apipharma Omegavit mini 60 kapsula

apipharma Omegavit mini 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Djeca starija od 6 godina i odrasli uzeti 1 meku kapsulu na dan. Odrasli mogu povećati dozu u konzultaciji s liječnikom ili ljekarnikom.

Sastav

Sastav

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 meka kapsula):

Riblje ulje    250 mg
od toga:

  • EPA (eikozapentaenska kiselina) 40mg
  • DHA (dokozaheksaenska kiselina)  25 mg
Napomene

Napomene

Čuvati izvan dohvata djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. Osobe koje su na bilo kakvoj terapiji lijekovima prije uzimanja trebaju se posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom. Osobe koje uzimaju lijekove s utjecajem na zgrušavanje krvi trebaju se prije uzimanja ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom. Čuvati na suhom mjestu, na temperaturi do 25°C, zaštićeno od izvora svjetlosti i topline.

SKU: 1102514

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “apipharma Omegavit mini 60 kapsula”