Aqua Maris 4Allergy sprej za nos 20 ml

Aqua Maris 4Allergy antialergijski sprej za nos s prirodnim sastojkom ektoinom namijenjen je za prevenciju i ublažavanje simptoma alergije. Prikladan je za djecu od najranije dobi i odrasle. Bez konzervansa.

9,69 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

100% prirodan sprej za nos. Protiv alergije. Nježno raspršivanje.

Antialergijski sprej za nos s prirodnim sastojkom ektoina namijenjen je za prevenciju i ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa. Izvrsnog sigurnosnog profila i klinički dokazane učinkovitosti, prikladan je za djecu od najranije dobi i odrasle.

Aqua Maris 4Allergy sprej za nos koristi se za:

  • ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa poput svrbeža u nosu, curenja iz nosa, kihanja i začepljenja nosa,
  • njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine te preventivnu uporabu, tijekom cijele godine.

Budući da Aqua Maris 4Allergy sprej za nos podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je za djecu od najranije dobi i odrasle. Djeca mlađa od 10 godina trebaju pomoć roditelja prilikom korištenja proizvoda.

S obzirom na jačinu simptoma može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim antialergijskim proizvodima. Uobičajen period primjene je tijekom sezone alergija, ali i prije i poslije izloženosti organizma alergenima izvan sezone.

Prije prvog korištenja uklonite čep i pritisnite pumpicu 2 – 3 puta kako bi se oslobodio zrak. Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba.

Ektoin je 100% prirodan sastojak koji se dobiva iz ekstremofila. Ektremofili su mikroorganizmi koji mogu preživjeti u ekstremno nepovoljnim uvjetima okoline, primjerice iznimno visoka i niska temperatura, tlak, visoka koncentracija soli, područja visokog UV-zračenja.

Aqua Maris 4Allergy sprej za nos 20 ml

Aqua Maris 4Allergy sprej za nos 20 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Aqua Maris 4Allergy dozirni sprej za nos raspršiti 1 – 2 puta u svaku nosnicu nekoliko puta na dan. S obzirom na jačinu simptoma može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim antialergijskim proizvodima.

Sastav

Sastav

Ektoin 2%, morska sol, pročišćena voda. Bez konzervansa.

Napomene

Napomene

Čuvati na temperaturi od 2ºC do 25ºC u dobro zatvorenoj bočici. Čuvati izvan dohvata i pogleda djece. Nemojte koristiti proizvod nakon isteka roka valjanosti.

SKU: 0002955

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aqua Maris 4Allergy sprej za nos 20 ml”