Aqua Maris Clean sprej za nos

Aqua Maris Clean sprej za nos izotonična je otopina morske vode bez konzervansa.

7,76 11,41 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Aqua Maris sprej za nos izotonična je otopina morske vode Jadrana. Bogata je solima i oligoelementima koja ispire i čisti bakterije, viruse i nečistoće iz nosa.

Za ispiranje sluznice nosa kontinuiranim mlazom i normalnu funkciju sluznice. Dostupan u 50ml i 125 ml.

Bez konzervansa.

Prehlada, alergija, gripa i nakupljanje čestica prašine na nosnoj sluznici i niz drugih stanja izazivaju pojačanu sekreciju, otečenost sluznice nosa i nakupljanje sekreta u nosu što dodatno otežava disanje. Clean sprej s posebno oblikovanim aplikatorom ispire sekret, čestice prašine, bakterije, viruse i alergene iz nosa.

AQUA MARIS CLEAN sprej za nos 50 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Raspršiti Aqua Maris® Clean u svaku nosnicu 1-2 puta, nekoliko puta na dan (2-6 puta), prema potrebi i češće. Nakon primjene, isprati aplikator i osušiti ga.

Zbog svoje nježnosti pogodan je i za svakodnevnu uporabu kao pomoć u održavanju prohodnosti nosa. Budući da Aqua Maris® Clean podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je za djecu, trudnice i dojilje.

Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba.

Sastav

Sastav

100% prirodan sprej za nos.
Izotonična morska voda.

Otopina sadrži morsku vodu iz Jadrana bogatu solima i oligoelementima. Oligoelementi prisutni u otopini imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućava prohodnost gornjih dišnih putova.

Bez konzervansa.

Napomene

Napomene

Vanjski spremnik napunjen je inertnim potisnim plinom (dušikom) koji ne dolazi u dodir s morskom vodom. Spremnik je pod pritiskom: može puknuti pod djelovanjem topline. Ne bušiti ni paliti čak niti nakon uporabe. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskre, otvorenog plamena ili bilo kojeg drugog izvora plamena. Ne pušiti. Zaštititi ga od sunčevog svjetla i ne izlagati temperaturama višim od 50ºC/122°F. Proizvod čuvati izvan dohvata i pogleda djece.  Nemojte koristiti proizvod nakon isteka roka valjanosti.

SKU: 0002318

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aqua Maris Clean sprej za nos”