BABYTOL D3 K1 30 twist-off kapsule

BABYTOL D3 K1 su dodatak prehrani s vitaminima D3 i K1 za dojenčad i malu djecu.

8,59 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

BABYTOL D3 K1 for you! twist-off kapsule su dodatak prehrani s vitaminima D3 i K1 za dojenčad i malu djecu. Sadrži vitamin D koji doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju kod djece.

  • Produžena profilaksa vitaminom K1 preporučuje se u dozi od 25 mcg od 8. dana do kraja trećeg mjeseca nakon rođenja
  • Za prevenciju kasne hemoragijske bolesti i rahitisa kod novorođenčadi i dojenčadi
  • Produžena profilaksa vitaminom D3 i K1 preporučena je od strane nacionalnih Ministarstva zdravstva, Društva pedijatara i Društva neonatologa

Vitamin K1 – “vitamin koagulacije” – Preporučena dnevna doza vitamina K1 od 25 mcg u jednoj twist – off kapsuli, za produženu oralnu prevenciju, primjenjuje se u skladu sa preporukama Društva pedijatara i neonatologa, od 8. dana do kraja trećeg mjeseca nakon rođenja.

Vitamin D3 – “vitamin sunca” – Preporučena doza od 400 IU dnevno u jednoj twst – off kapsuli, u skladu sa preporukama Društva pedijatara i neonatologa, za zdrav rast kostiju i zuba.

BABYTOL D3 K1 Twist – off kapsula – precizno i jednostavno doziranje vitamina – Jednostavno i precizno doziranje. Jednostavno okrećite, zatim povucite i uklonite gornji dio kapsule, a sadržaj istisnite direktno u bebina usta.

Preporučena dnevna doza vitamina u jednoj twist off kapsuli nalazi se 400 IU vitamina D3 i 25 mcg vitamina K1, što je preporučena dnevna doza prema europskim i nacionalnim preporukama.

Maslinovo ulje – u ulju, i zbog toga je njihova apsorpcija i iskoristljivost bolja.

Sigurna kapsula za primjenu kod novorođenčadi – Vitamini D3 i K1 otopljeni su u prirodnom maslinovom ulju, bez alergena, konzervansa i aditiva. Kapsula je od jestive želatine potpuno topive u vodi, sigurna za primjenu kod novorođenčadi.

BABYTOL D3 + K1 30 twist-off kapsule

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Za dojenčad i malu djecu: primjenjivati sadržaj 1 kapsule BABYTOL D3 + K1 dnevno, od 8. dana do navršenih 12 tjedana nakon rođenja.

Gornji dio twist-off kapsule (kapicu) okrenuti, povuci i ukloniti. Kapsulu pritisnuti i sadržaj kapsule primijeniti izravno u usta djeteta ili pomiješati s mlijekom.

Sastav

Sastav

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 twist-off kapsula):

Vitamin D (kolekalciferol) 10 µg (400IU)

Vitamin K (fitomenadiol) 25 µg

maslinovo ulje, kapsula (goveđa želatina), tvar za zadržavanje vlage: glicerol, kolekalciferol (vitamin D), fitomenadion (vitamin K).

Napomene

Napomene

Ne smije se primjenjivati cijela kapsula! Primjenjivati samo njen sadržaj. Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Proizvod ne smiju uzimati osobe preosjetljive na bilo koji od sastojaka proizvoda. Ovaj dodatak prehrani se ne smije koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima koji sadrže ove vitamine. Prije primjene obavezno potražite savjet pedijatra. Čuvati na suhom mjestu, zaštićeno od svjetlosti i na temperaturi od 15 do 25°C.

SKU: 0002849

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BABYTOL D3 K1 30 twist-off kapsule”